Ha bil i ett år av gangen til en fast månedspris

Vi har siden 2019 vært et alternativ for deg som trenger bil i hverdagen, fast over lengre tid.

Velg mellom over 30 bilmodeller. Bestill på nettsiden vår, og plukk den opp en dato som passer deg.

En fast månedspris. Service, forsikring, dekkskift og dekkhotell inkludert.

Bestill på nett

Vi har over 30 bilmodeller som du kan velge mellom. Klikk her for å se hele utvalget. Klikk på bildene for å lese mer om hver enkelt bil, spesifikasjoner og hvilket tilbehør som følger med.

På nettsiden vår bestiller du også bilen din, velger hva du vil ha inkludert og bestemmer en hentedato som passer deg.

Hent bilen med app

Vi tror på selvbetjening, og at tjenester skal være så forståelige at du ikke trenger å snakke med noen. Derfor henter du bilen når det passer deg på datoen du har valgt, og låser den opp med vår brukervennlige app.

Ingen lange avtaler

Ta ett år av gangen. Den lengste avtalen du kan velge er på ett år. Vil du ha bilen lenger er det helt i orden. Dette gjør det enkelt å ta en ny vurdering på om bilen fortsatt passer deg når året har gått, alt etter behov og økonomi.

Betal en fast sum hver måned

Du betaler en fast månedspris. Denne blir trukket fra kortet du har registrert en gang i måneden.

Når du har bil fra oss kan du kjøre bekymringsfritt og økonomisk forutsigbart. Serviceutgifter, forsikring, dekkskift og dekkhotell og en raus kilometergrense er inkludert i den faste månedsprisen.

Som din egen bil

Den tiden du har bilen bruker du den på samme måte som om det var din egen. Du må ikke dele den med fremmede, den er tilgjengelig for deg hele tiden og du må ikke parkere den et bestemt sted. Og har du behov for beboerparkering, har vi en løsning for det!

Føler du for å kjøre en annen bil noen måneder?

Fleksibilitet - om du vil. Eller kanskje du trenger en pause i avtalen? Våre avtaler kan tilpasses så du får den friheten du ønsker. Men dette er helt valgfritt.

Har du en bil du trenger å bli kvitt?

Vi selger din bil for degVi tar jobben, slik at du kan oppgradere til en bil som passer til dine nåværende behov. Klikk her for å lese mer.