Siste sjanse! Fleks med tenketid
Test årsavtale i 2 måneder

Bestill t.o.m 13. februar!

Kampanje! Årsavtale med to måneders tenketid

Folk tror vi er alt fra bøyelig sugerør til kondom. Det synes vi er leit (og litt gøyalt). Derfor ber vi om unnskyldning for ikke å ha vært tydelige nok, og gir deg sjansen til å teste årsavtale i 2 måneder. Bestill t.o.m 13. februar og få bil med 2 måneders tenketid til vår beste pris. Er det ikke noe for deg kan du avslutte avtalen og levere inn bilen, uten ekstra kostnader.

Test oss og få 2 måneder tenketid på kjøpet

Vi opplever at veldig mange er nysgjerrige på oss, men er usikre på om de skal binde seg i et helt år. Ett år med bindingstid er jo en god stund og en større investering av penger. For at du skal føle deg trygg på at du har tatt et godt valg som passer deg og din bilhverdag får du nå 2 måneder tenketid om du bestiller en årsavtale t.o.m 13. februar.

Da får du teste oss i 2 måneder, til vår beste pris. Og skulle vi ikke svare til forventningene dine kan du si opp og levere inn bilen når de 2 månedene er omme.

Her er noen viktige ting du må vite om kampanjen:

  • Du må tegne årsavtale og ikke månedsavtale.
  • Tenketiden din varer i 2 måneder, og du må ha bilen begge månedene. Du kan med andre ord ikke levere inn bilen etter en uke eller en måned.
  • Finner du ut at vi ikke er noe for deg må du huske å si opp senest 14 dager før de 2 månedene er over. Oppsigelsen kan du ordne selv på Min side. Velger du å si opp betaler du kun for de 2 månedene du hadde bilen.
  • Tenketid gjelder ikke ved forskuddbetaling. For å benytte deg av 2 måneders tenketid må du velge "Ingen forskudd" når du bestiller.

3 av våre biler

tesla_model_y-77a83b67c9e51d1713261b616f02dfb6

Tesla Model Y

En svært populær bil de siste årene. Har plass til alt du trenger, og tar deg langt avgårde.

Mercedes-Benz_EQB_trans3

Mercedes EQB

Perfekt familiebil med hele syv seter, så du får plass til å frakte både mange og mye.

kia-ev6-6fc4382bfb5d46c61d57de918bd96398

Kia EV6

Svært god rekkevidde, god plass og alt du trenger til det daglige familielivet og langturer.

Finn din neste bil