Slik fungerer Fleks

Vi er et fullverdig alternativ til bilkjøp og leasing. Du velger en bil, tar den med deg hjem og bruker den som om du eier den. Men det er også noen ting som gjør Fleks unikt. Her kan du lese mer om disse.

sfd-1

Sømløs bestilling og overtakelse av bil

Når du bestiller bil fra oss kan du gjøre alt fra nettsiden vår, og velge datoen du ønsker å hente bilen.

Du kan enten velge å hente bilen selv i Oslo eller du kan få den hjemlevert mot en leveringskostnad. Det bestemmer du selv.

Når datoen er kommet for å hente eller få levert bilen, aktiverer du den enkelt selv via vår egen app. Den bruker du også for å holde kontroll på hvor langt du har kjørt, legge til tilleggstjenester og lignende.

sfd-2

Ett kontaktpunkt

Når du abonnerer på Fleks får du et kontaktpunkt for bilen din: Oss. Vi holder i alle avtaler for deg. Verksted, forsikring, leiebilløsninger, veihjelp, dekk og service. Det eneste du må huske på er å møte opp om du skulle ha behov for en av disse tjenestene. Disse avtalene er inkludert i din faste månedspris.

Og skulle noe skje loser vi deg trygt gjennom prosessen. Du trenger bare å tenke på din faste månedspris og din neste kjøretur. Vi tar oss av resten. Det gjør bilhverdagen din enkel og problemfri.

sfd-3

En fast månedspris og full frihet

Velger du et abonnement fra Fleks får du frihet på kjøpet. Frihet fra praktiske bilproblemer, potensielt verditap og økonomisk risiko. Hos oss slipper du nemlig dyre billån og årelange kontrakter. Vi opererer med en fast månedspris med alle faste bilkostnader inkludert, og stor frihet til hvor ofte du vil fornye abonnementet ditt.

Med andre ord: Glem alle kostnadene som kommer med en bil, slipp alle bilproblemer og ha full frihet til å si opp og levere bilen om du heller vil bruke pengene på noe helt annet etter en tid. Eller bli med oss i årevis. Det bestemmer du.

Frame 1111613

Fordeler med Fleks

 • Skreddersy abonnementet ditt, og endre ved behov.

 • En fast månedspris.

 • Service, forsikring, veihjelp, dekkskift og dekkhotell inkludert.

 • Full oversikt over bompasseringer og parkeringer i appen.

 • Sikre deg mot utdatert bil og verditap.

 • Lei ut bilen når du ikke bruker den, om du vil.

 • Mulig å bytte bil og pause abonnementet.

 • Vi hjelper deg å bli kvitt din gamle bil, om du ønsker.

Dette sier kundene våre

trustpilot-logo

Populære biler

Polestar 2 Single Motor Standard Range
Ledig fra 24. mai
Opptatt - bli varslet
Opptatt - bli varslet
Opptatt - bli varslet

Polestar 2 Single Motor Standard Range

Fra,-/mnd

Estetiker på biljakt? Da vil mange peke deg i retning av en av Polestar-ene våre. Den er også et godt valg om du “bare” er på jakt etter en bra familiebil, med eller uten krav til design. For her får du plass til mye, og ISOfix-en er på plass flere steder i bilen – så her kan du ha med deg opptil 3 barneseter.

Vi har to varianter, en dual motor og en single motor. De er stort sett like. Det som skiller Dual-modellen fra Single-modellen, som du ser på nå, er at Dual har glasstak, noe lenger rekkevidde, mulighet for hengerfeste, firehjulstrekk og litt sterkere motorkraft og batterikapasitet. 

Et av plussene med bilen er at den har masse bagasjeplass. Du kan dessuten legge ned setene, som er en fordel om du har behov for å frakte byggematerialer, flyttelass eller andre ting som krever god plass. Legger du ned setene får du lett mange 2 meter lange planker med deg. 

Og skulle ikke du få plass til alt i bagasjerommet kan du bare åpne “frunken”, altså bagasjerommet foran. 

Uansett hvem du er og hvilke bilkriterier du har, er det fint å vite at det ikke bare er på designfronten bilen leverer. Visste du for eksempel at den er bygget med Volvos sikkerhetssystem, som har vært verdensledende i mange år?

Du kan se alle spesifikasjoner lenger ned på denne siden, men vi kan allerede her nevne at bilen tar deg rundt 445 km før du må lade. Selvsagt med forbehold at rekkevidden varierer etter temperatur, vær og hvem som kjører bilen. Så ta det som en guiding, men ikke en fasit. Men den tar deg uansett langt før du må lade altså. Og da kan den hurtiglades fra 0-80 prosent på rundt 40 minutter. Så no worries.

En ting som også er verdt å nevne er at du sitter ganske lavt i denne bilen. Som med en del andre greier her i livet er det en smakssak. Noen digger det, andre digger det litt mindre. Det er uansett greit å være obs på.

Ellers, helt på tampen. Polestar 2 ble også kåret til Årets Bil av Dagbladet/Dinside i 2021. Så bred enighet om at dette er et godt valg med andre ord.

 • 445km
 • Forhjulstrekk
 • 405 liter
Pris vises med månedsabonnement uten forskudd. uten forskudd. uten forskudd. uten forskudd.
Pris vises med halvårsabonnement uten forskudd. og 6.000,- i forskudd. og 12.000,- i forskudd. og 18.000,- i forskudd.
Pris vises med årsabonnement uten forskudd. og 12.000,- i forskudd. og 24.000,- i forskudd. og 36.000,- i forskudd.

Har du allerede bil?

Vår samarbeidspartner Nettbil sørger for en sømløs salgsprosess fra start til slutt. Så kan du bruke pengene på å skaffe deg en Fleks-bil.

nettbil-2
Logos