Fleks Sammen

Del bil med folk du kjenner

Behov for bil, men ikke hele tiden? Med Fleks kan du dele ditt abonnement med inntil fem venner. Alle får sin egen digitale nøkkel, og abonnementskostnaden og inkluderte kilometer deles likt mellom dere.

Se ledige biler

Slik fungerer det

Alle som har Fleks-abonnement kan nå dele dette med venner og familie. Den som tegner abonnementet fungerer som administrator over leieforholdet, men alle har selvsagt lik tilgang til bilen. Hver sjåfør er selv ansvarlig for sitt bruk, og for antall kilometer kjørt. Dette registreres enkelt ved bruk av den digitale nøkkelen. Ganske fleks!

Hva koster det?

Abonnementskostnaden deles likt mellom alle parter, mens variable kostnader som bompenger, parkering og kilometer registreres og belastes den som bruker bilen. Hver bruker kan også kjøpe egne kilometerpakker dersom behovet melder seg, og ubrukte kilometer fra disse pakkene følger med til neste måned. En tilleggssum på 199,- legges til per bruker, som blant annet dekker forsikringen.

Kom i gang!

Er du klar til å dele? Bestill en ledig bil, og inviter venner inn via Min side. Så snart invitasjonen er akseptert, er dere klare for å kjøre!

Se ledige biler