Vi gjør bilhverdagen din enkel.

Fleks ble startet i 2019 som et gründerprosjekt med fire ansatte og ett mål: Gjøre bilhverdagen mest mulig enkel og fleksibel for folk, og tenke helt nytt rundt hvordan du har bil.

For som du vet. De ulike alternativene du kan velge mellom når du skal skaffe bil er mer som et kratt enn en jungel. Enten bilkjøp, ofte med lån, leasingkontrakter, ofte årelange eller bildeling, som ikke passer for de som trenger bil hele tiden.

Det har ikke vært noen kombinasjon av disse alternativene for deg som ikke vil ha lån og lange kontrakter, men som trenger bil hele tiden. På den andre siden har vi masse valgfrihet når vi skal velge andre produkter i dag. Enten det er en streamingtjeneste, et treningsabonnement eller noe helt annet der du kan bygge avtalen sånn den passer deg. Det er ingen grunn til at det ikke skal være slik også når du skal velge din neste bil.

Det er det vi vil skape. Og har skapt. Hos oss henter du ut en bil, bestemmer hvor lenge du vil ha den og så fort du har fått den er det som du har kjøpt eller leaset bilen. Det er din bil. Til du velger å levere den tilbake. Da sier du opp og leverer den inn. Og er ferdig. Akkurat som du sa opp et hvilket som helst annet abonnement.

Nå har vi vokst til å bli rundt 60 ansatte. Grunntanken i arbeidshverdagen vår er innovasjon, og finne nye løsninger som gjør bilhverdagen din enklest mulig. Og gi deg muligheten til å tilpasse abonnementet ditt mest mulig til din egen bilhverdag og dine behov.

fleks01
hytte-liten-2

Nøkkelinformasjon

  • Bertel O. Steen, Sparebank 1 og Strømstangen er våre største eiere.
  • Bilparken vår består av over 2000 biler, og over 30 ulike modeller i alle prisklasser.
  • Over 60 ansatte med bred kompetanse innen alt fra operasjonell drift til utvikling og tech.
  • Base i Oslo, men leverer til mange steder i landet.