Slik er det å være abonnent hos Fleks

Vurderer du å abonnere på bil fra Fleks? La oss ta deg gjennom prosessen for å bli abonnent hos oss.

STEG 1

Velg din Fleks-bil

Vi har både bensin-, hybrid- og elbiler som er under fire år og godt utstyrt. Alle bilene har automatgir, isofix og bluetooth.

Vi har utleveringssted i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, og du kan enkelt få en oversikt over hvilke biler vi har hvor på vår nettside.

Husk at du ikke trenger være redd for å velge feil bil. Ikke fornøyd? Da kan du bare bytte neste måned.

STEG 2

Sjekk hva som er inkludert

STEG 3

Velg det abonnementet som passer deg

Vi tilbyr måneds-, halvårs- og årsabonnement. Dess lengre du abonnerer, dess billigere blir det. Husk at du kan bytte bil hver måned om du vil, og sette abonnementet på pause i opptil 30 dager, to ganger i året.

Med årsabonnement betaler du vår laveste pris. Du kan også bytte bil hver måned, og sette abonnementet på pause to ganger i året.

Passer for deg som vil prøvekjøre Fleks, til en billigere pris enn månedsabonnement. Du får også tilgang til å bytte bil hver måned og pause abonnementet to ganger i året.

Månedsabonnement gir deg full fleksibilitet til å ha en bil så lenge du vil. Si opp 14 dager før neste periode for å avslutte abonnementet. Du har ikke adgang til å bytte bil og pause.

STEG 4

Få bilen levert eller hent den selv.

Her finner du bilene våre

  • Oslo - Økernveien 115, 0579 Oslo
  • Stavanger - Forus Parkering AS, Røynebergsletta 5, 4033 Stavanger
  • Bergen - Flesland Parkering AS, Lønningsvegen 12, 5258 Blomsterdalen Bergen
  • Trondheim - Dive In Carwash, Ivar Lykkes veg 7, 7075 Tiller Trondheim
hei@fleks.no

STEG 5

Bytt eller pause ved behov

Når du har halvt- og årsabonnement kan du enkelt bytte bil ved behov, helt kostnadsfritt. Dette kan du gjøre hver eneste måned, og dette er en av de største fordelene med å ha et bilabonnement. Vil du spare penger en måned? Trenger du en annen bil om sommeren kontra vinteren? Eller vil du bare prøve noe nytt? Da kan du bare bytte til noe nytt.

Du kan også pause opptil 2 ganger i året, i inntil 30 dager av gangen. Det er en god måte å spare penger om du for eksempel skal på ferie uten bil eller liker å sykle om sommeren.