Fleks er et abonnement på bil.

Slik du abonnerer på treningssenter eller mobil, betyr et bilabonnement at du betaler en sum hver måned for å ha en bil. Hos Fleks får du en egen bil du kjører hjem til deg selv og som du kan ha så lenge du vil.

STEG 1

Finn din fleksbil.

Begynn din fleksreise med å sjekke ut bilene i byen du holder til i. Dersom alle bilene av en modell er utabonnert vil de være markert som opptatt.

Fleks tilbyr bensin-, hybrid- og elbiler som er under fire år og godt utstyrt. Alle bilene har automatgir, isofix og bluetooth.

Med bilabonnement fra Fleks kan du bytte bil hver måned. Trenger du en liten bil med en gang og en større senere, bytter du helt enkelt i appen eller på Min side.

STEG 2

Sjekk ut hva som er inkludert hos Fleks.

STEG 3

Velg type abonnement og abonner så lenge du vil.

Hos Fleks er det du som er i førersetet og bestemmer hvor lenge du vil ha bilen. Vi tilbyr måneds-, halvårs- og årsabonnement.

Med årsabonnement betaler du vår laveste pris. Når årsabonnementet er fullført fortsetter du med månedsabonnement til samme pris og betingelser som årsabonnementet.

Dette gir deg fleksibilitet og lavere pris. Når halvårsabonnementet er fullført fortsetter du med månedsabonnement til samme pris og betingelser som halvårsabonnementet.

Månedsabonnement gir deg full fleksibilitet til å ha en bil så lenge du vil. Si opp 14 dager før neste periode for å avslutte abonnementet.

STEG 4

Få bilen levert eller hent den selv.

Her finner du bilene våre

  • Oslo - Økernveien 115, 0579 Oslo
  • Stavanger - Forus Parkering AS, Røynebergsletta 5, 4033 Stavanger
  • Bergen - Flesland Parkering AS, Lønningsvegen 12, 5258 Blomsterdalen Bergen
  • Trondheim - Dive In Carwash, Ivar Lykkes veg 7, 7075 Tiller Trondheim
hei@fleks.no

STEG 5

Lever bilen når du er ferdig med å abonnere.

Hvis du ønsker å avslutte må du uansett type abonnement si opp senest 14 dager før periodeslutt.

Lever bilen i henhold til anvisningen i appen. Når du kommer med bilen må du passe på at søppel og gjenstander er fjernet og at den ser ren ut. Vi kan gjerne ta oss av vask av bilen hvis du bestiller det på forhånd.

Du betaler kun bompasseringer for siste måneden når du leverer bilen, og du vil heller ikke få noen stor og skummel sluttfaktura. Dersom noe er galt med bilen etter innlevering vil vi ta kontakt innen 48 timer.