Vi feirer 4 års jubileum - få 40 prosent rabatt på firmabil

Nå gir vi dere 40 prosent rabatt på første måned om dere tegner halvårs- eller årsabonnement på firmabiler. Vi gir dere også en prøveperiode med mulighet til å levere inn bilene kostnadsfritt etter 3 måneder om dere ikke er fornøyd.

Få 40 prosent rabatt

Vi fyller 4 år i januar! Vi markerer jubileumet med å gi dere 40 prosent rabatt på første måned mellom 1. og 31. januar.

Prøv Fleks og få vår beste pris

Lyst til å teste bilabonnement, men fortsatt usikker på om det er noe for dere? Nå kan dere teste halvårs- og årsabonnement til vår beste pris. Vil dere ikke fortsette å abonnere etter 3 måneder, kan dere levere bilen inn kostnadsfritt når prøveperioden er over. Da betaler dere bare for de 3 månedene prøvetiden varer.

Slik fungerer kampanjen

  • Kampanjen varer 1. til 31. januar.
  • Gjelder halvårs- og årsabonnement.
  • Gjelder alle biler.
  • Dere kan bytte bil i den perioden prøveperioden gjelder.
  • Dere har prøvetid på 3 måneder. Om dere sier opp prøveabonnementet senest 14 dager før prøvetiden er omme kan dere levere inn firmabilene og bare betale for de 3 månedene prøvetiden varer. Dere finner sluttdato for prøvetid i Bedriftsportalen når dere tegner abonnement.

Hva er bilabonnement?

Når dere har et bedriftsabonnement kan dere abonnerer på flere firmabiler samtidig og plukke ut de bestemte modellene dere vil ha, akkurat som ved kjøp og leasing. Bilene kan dere ha så lenge dere vil, og dere treger ikke å dele den med andre eller ha den en tidsavgrenset periode.