Lei ut Fleks-bilen din til andre med Getaround

Du kan enkelt leie ut bilen din til andre gjennom Getaround om du kjøper vår utleiepakke. Det kan du gjøre når du bestiller bil for første gang eller underveis i abonnementet. Du kan enkelt avbestille pakken igjen om det er måneder du ikke vil leie ut.

Bestill tjenesten

Hvordan foregår utleien i praksis?

Du kjøper tilgang til utleie av bil i din Fleks app eller via Min side. Denne blir aktivert når du går inn i en ny betalingsperiode. Etter denne datoen kan du laste ned Getaround-appen og opprette en profil der. I din Fleks app lager du også en annonse og administrerer utleien. Du kan leie ut så mye og så lite du vil, det er helt opp til deg.

NB! Denne tjenesten er ikke tilgjengelig ved månedsabonnement. For å kunne leie ut, må du oppgradere til et halvårs- eller årsabonnement.

Lurer du på hvilke vilkår som gjelder for utleie? Her finner du disse. Husk å sette deg inn i disse.

Når du oppretter profil vil du få spørsmål om du ønsker å benytte Getaround Connect. Det er dessverre ikke mulig per i dag. Utleie foregår per i dag ved fysisk nøkkeloverlevering med den som ønsker å leie bilen din.


Har du praktiske spørsmål rundt utleie?

Om du har spørsmål om hvordan du lager en profil, hvordan utleie av bil fungerer og andre lignende spørsmål rundt utleie er det bare å ta kontakt med Getaround på hei@getaround.no, så hjelper de deg videre.

Det er også Getaround du kontakter om det skulle oppstå noen skader når bilen din er utleid. De håndterer alle forsikringssaker som måtte oppstå i den perioden du har leid ut bilen din gjennom sitt eget forsikringsselskap. For å gjøre prosessen best mulig er det lurt at både du og den du leier ut bilen til tar bilder når dere møtes for overlevering av nøklene.


Du kan også ta en titt på Getaround sine hjelpesider https://no.getaround.com/help#owners

Kort om Getaround

Getaround (tidligere Nabobil) er en tjeneste der du kan dele bilen din med andre og ta betalt for dette. Getaround er den største bildelingstjenesten i Europa. Fleks har, sammen med Getaround, som mål å forbedre mobiliteten i byene ved å gi deg enkel tilgang til delte biler i nærområdet.

En delt bil på Getaround betyr 5 til 8 mindre biler på veien.

Husk å sikre at du har nok kilometer tilgjengelig

En siste viktig info er at det ikke følger noen ekstra kilometer med utleiepakken, så det er lurt å holde et øye med kilometerbruken i Fleks-appen og kjøpe ekstra kilometerpakker ved behov.


Hvorfor leie ut bilen?

Se for deg at du skal bort en helg der det ikke er aktuelt å ta bilen. Eller du planlegger ferie utenlands. Da kan bilen tjene inn deler av oppholdet. Det er bra for både lommeboken og miljøet.

Hvor mye kan du spare i måneden?

Hvor mye du får for å leie ut bilen din vil variere og avhenger blant annet av når på året du vil leie ut og hvor du bor. Under har vi valgt tre populære bilmodeller for å vise hvor mye du kan få utbetalt om du leier ut en helg, fredag til søndag.

Polestar 2

Polestar 2

Lei ut en helg for 1690 kr*

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Lei ut en helg for 1800 kr*

Kia EV 6

Kia Ev 6

Lei ut en helg for 1580 kr*

*Priseksemplene er basert på estimerte gjennomsnittspriser etter at administrasjongebyr til Getaround er trukket fra.

Last ned Getaround-appen her

Ofte stilte spørsmål

Er bilen min forsikret ved utleie gjennom Getaround?

  • Ja, bilen din er alltid forsikret gjennom Getaround sitt forsikringsselskap ved utleie på deres plattform

Du kan lese mer om forsikring her: https://no.getaround.com/help/sections/

86d386e48a4e#owners

Hva skjer om en Getaround leietaker skader bilen min?

  • Ved skadesaker er det viktig at du rapporter skaden på leieforholdet i Getaround sin egen portal
  • Getaround vil da ta kontakt med deg og hjelpe deg med å få skaden reparert - og kravet vil tilfalle Getaround leietaker
  • Du skal ikke benytte Fleks sin forsikring på skadesaker som oppstår med Getaround leietakere.
  • For å unngå at du blir belastet for en skade som har oppstått i et Getaround leieforhold, er det viktig at eventuelle skader utbedres før bilen tilbakeleveres Fleks (ved feks endt abonnement eller bilbytte).

Når kan jeg leie ut bilen min på Getaround?

  • Du kan leie ut bilen din når utleiepakken er kjøpt og aktivert fra neste periodestart
  • Tjenesten er løpende og varer inntil du avbestiller den.
  • Du kan ikke leie ut bilen din de siste 30 dagene før du eventuelt skal innlevere bilen til oss (ved feks endt abonnement eller bilbytte).

Bestill tjenesten