Når trenger du feriebil?

Du kan leie bil fra 6 og opptil 27 dager. Trenger du bil i mer enn 12 dager, lønner det seg å velge månedsabonnement.

Tips til perfekte feriebiler

 • DS 7

  DS 7 4X4 Plug-in Hybrid

  En luksuriøs bil som gir deg en helt unik kjøreopplevelse. Med et bagasjerom som rommer 555 liter, blindsonevarsler, cruise control og firehjulstrekk er det lite denne bilen mangler. Dessuten har den en stor touchskjerm og et solid stereoanlegg både med USB, DAB + og Apple CarPlay/Android Auto. Dette er helt klart bilen for deg som ikke vil inngå noen kompromisser.

 • Tesla model 3

  Tesla Model 3 Long Range AWD

  Folkefavoritten har en rekkevidde på hele 602 km, så lengre turerer er ikke lenger noe problem. Den har også firehjulstrekk og god bagasjeplass. Skulle ikke det være nok så kan du også nyte godt av tilleggsutstyr som trådløs lader, oppvarmet ratt og automatisk fjernlyskontroll.

 • Kia ceed

  Kia Ceed SW PHEV

  Dette er en sprek hybrid med alt av nødvendig utstyr. Filholderassistent, cruise control, skiltleser ogApple CarPlay/ Android Auto er bare noen av tingene som kommer godt med når du skal på en lengre kjøretur.

  Med ISOFIX-fester til barnesete og rikelig med bagasjeplass er det lett å få med seg de små og alt utstyr som følger med.

Slik velger du riktig feriebil

En bilferie er den perfekte muligheten for deg og familien å bli enda bedre kjent med hverandre og landet vi bor i. Det er mange ste

der i Norge det virkelig er verdt å besøke i sommer, enten du vil dra til øst, vest, nord eller sør.

Få tips til feriebil
Car driving in the mountains