Tilbake

Hvilke frister må jeg huske?

Det skal være enkelt og stressfritt å ha bil fra Fleks, men noen få frister må du huske på.

Hentedato

Bilen må hentes den dagen du har valgt å plukke den opp, i det tidsrommet du har valgt. Du trenger ikke gi beskjed før du kommer, siden du enkelt plukker bilen opp med Fleks-appen. Men det er viktig at bilen hentes på hentedatoen. Det skyldes at vi har mange biler både til utlevering og innlevering, og begrenset med parkeringsplasser for å sette bilene våre. Vi er derfor avhengige av at bilene blir hentet på avtalt tidspunkt.

Leveringdato

Så fort du har sagt opp bilen din kan den bestilles av en ny kunde. Det er derfor svært viktig at bilen leveres inn den datoen du har valgt innlevering. Om du ikke gjør det kan det føre at noen andre ikke får hentet bilen de har bestilt, og vi må derfor ordne et alternativ. Det er også årsaken til at vi har satt et gebyr på 1000 kroner per døgn det går fra bilen skulle blitt levert inn og til bilen kommer til oss. Dette er i henhold til vilkårene våre.

Betalingsdato

Betalingen trekkes fra kortet du har registrert. Du må huske å ha dekning på kortet når det er klart for å trekkes for en ny måned.

Oppsigelsesfrist for månedsavtale

En månedsavtale er løpende og må sies opp. Dette må gjøres senest 14 dager før neste betalingsperiode. Om dette ikke er gjort vil du bli belastet for en ny periode.

When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to go to the desired page. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.