Få bil med økonomisk forutsigbarhet

Når du velger bil fra Fleks får du en økonomisk forutsigbarhet på kjøpet. Det eneste du trenger å tenke på er den faste månedsprisen som blir trukket automatisk fra bankkortet ditt.

Service inkludert

Med Fleks trenger du ikke tenke på service eller bekymre deg for å få en dyr verkstedregning i fanget. Der er nemlig service inkludert i månedsprisen, og om en lampe lyser eller bilen lager en rar lyd kan du bare ta kontakt for å få ordnet en servicetime

Avlys jakten på den beste forsikringen

Forsikring er en av de største kostnadene ved å eie en bil. Hos Fleks er forsikring inkludert, og du trenger ikke å jakte den beste forsikringen eller tenke på bonusen din. Om du ønsker en annen type forsikring enn den som er standard, kan du enkelt oppgradere mot en liten sum per måned.

Ikke tenk på prisen for dekkskift og dekkhotell

Når en ny sesong nærmer seg får du en melding fra oss om at det er på tide med dekkskift. Du kan bare møte opp og la dekkene bli. Det er selvsagt inkludert i prisen.

Buffer mot rentehevinger

Du har sikkert merket de økte rentekostnadene og at både boliglån og billån har blitt dyrere. Og det er fortsatt usikkert hvor dyrt det vil bli i tiden som kommer.

Om du ikke har billån, har du kanskje opplevd at leasingkontrakten har blitt dyrere som en konsekvens av renteøkningene, uten at du kommer deg ut av avtalen.

Det slipper du med Fleks. Fleks er selvsagt ikke upåvirket av rentehevinger, men om vi øker prisen på grunn av dette har du i henhold til vilkårene mulighet til å si opp avtalen - uten bruddgebyr. En ekstra liten sikkerhet der med andre ord.

Ingen billån - kun en fast månedskostnad

Mange må ta opp billån når de skal kjøpe bil eller må bake et billån inn i huslånet.

Med Fleks trenger du kun å forholde deg til en fast månedskostnad, som du kan håndtere uten å ta opp lån. Akkurat som du gjør med treningssenteravgifter, prisen på streamingtjenester eller et avisabonnement.

En fast månedspris

Med bildeling vil det variere veldig hvor mye du må betale for kjøreturen, alt etter hvor du skal og hvilken bil du skal benytte. Hos Fleks trenger du bare å tenke på en fast månedspris og forholde deg til denne.