Nye Peugeot 508 SW Hybrid er her

__Nylig kom den spreke familiebilen Peugeot 508 SW som plug-in hybrid. Denne populære bilen har Fleks kjøpt mange eksemplarer av. Det betyr at du får frihet uten bileierskapet i tillegg til at du kan spare opptil kr 30 000 i året når du sammenligner med bilkjøp. Det har aldri vært kjekkere å "være litt fleks". __

Når vi nå kjøper inn biler i store kvantum så kommer det våre kunder til gode. Det viser også den nylige utregningen fra OFV. De kom frem til at du kan spare mellom kr 25 500-30 000 i året på å abonnere i stedet for å eie. Det avhenger av om du velger et månedsabonnement eller ønsker å ha den i et år.Nybilprisen er hentet fra da bilen ble kjøpt inn med de gjeldende spesifikasjonene. Prisene kan være endret siden det tidspunktet. OFV sine beregninger er basert på gjennomsnittstall og må betraktes som føringer.Hvordan går det an å tilby tilsvarende- eller rimeligere pris sammenlignet med bileierskap og samtidig tilby fleksibilitet? Vel, vi kjøper mange biler om gangen og nærmer oss 900 biler totalt. Da får vi bedre innkjøpsbetingelser enn om man som privatperson skulle kjøpt en. Det samme gjelder for kostnadene tilknyttet bilholdet som service, forsikring, dekkhotell, veihjelp osv. På toppen av dette får vi regnskapsmessige fordeler som privatpersoner ikke får. Alt dette kommer deg som flekser til gode.

Deilig å være fleksibel

Norge har igjen stengt ned og det har aldri vært vanskeligere å vite hvordan hverdagen blir og hvilke behov man har. Om det blir julefeiring på Vestlandet eller henting på fotballtrening forblir usikkert i tiden som kommer. Da er det deilig å være "litt fleks". Skulle ting endre seg kan du si opp abonnementet eller bytte til en mindre eller større bil.

Med denne fleksibiliteten sparer du penger samtidig som du får mer frihet. Frihet uten forpliktelsene til et bileierskap. Så gjennom Fleks vil vi påstå at man får både "i pose og sekk". Da blir det litt mindre stressende at verden stadig endrer seg.

Gjør som våre 800 kunder og bestill deg en bil idag. Vi kjører den hjem til deg eller du kan hente den på vårt utleveringssted.