Slik får du drømmebilen rimeligere

Nordmenn elsker SUV, og de senere årene har vi fått elektriske versjoner også. Med et bilabonnement hos Fleks kan du skaffe deg drømme-SUV’en med kun noen tastetrykk - for hvor lenge du vil. Du trenger ikke binde deg opp økonomisk eller tidsmessig, ettersom du kun abonnererer fra måned til måned.

Så hva med prisen? Opplysningsrådet for Veitrafikken har regnet på hva det koster å eie en Jaguar I-Pace og en Mercedes-Benz EQC. Nå som vi har satt ned prisen på disse to modellene, blir bilabonnement et veldig godt alternativ til eierskap eller leasing.Nybilprisen er hentet fra da bilen ble kjøpt inn med de gjeldende spesifikasjonene. Prisene kan være endret siden det tidspunktet. OFV sine beregninger er basert på gjennomsnittstall og må betraktes som føringer.Velger du et månedsabonnement hos Fleks, er det lite som skiller prismessig. På toppen får du full fleksibilitet hvor du kan:

  • Si opp abonnementet når det passer deg. Da sparer du de pengene når du drar på langferie til utlandet
  • Bytte bil hver måned. Du kan veksle mellom en hverdagsbil og feriebil når det passer. Du trenger ikke kjøre den dyreste bilen hele året, jo mindre du vil.
  • Alt er inkludert utenom bompenger og strøm.

Velger du bindingstid blir det enda rimeligere enn eierskap, men da får du ikke muligheten til å si opp abonnementet eller bytte bil når det passer. Velg det som passer deg best. Dette er den nye måten å ha bil på.

Les også : Vår sammenligning av pris for de ulike bilmodellene