Mye bilglede for pengene!


Sikander Farooq og Helga Nyrud har sikret seg full fleksibilitet med bilabonnement.

Ekteparet kjøpte et romslig hus på Nordstrand i Oslo i fjor. Da de flyttet inn i oktober var førsteprioriteten deres å pusse opp hele boligen.

-Vi solgte e-golfen vår for å frigjøre kapital til huset. Men siden vi er avhengig av å disponere en bil, begynte vi å sammenligne leasingavtaler med Fleks. Vi fant fort ut at dette bilabonnementet ville dekke behovet vårt på best mulig måte, forteller Sikander.Les mer om bilabonnementet Fleks herSikander og Helga ønsker ikke å binde seg til en lang leasingavtale.

– Bilbehovet vårt kommer høyst sannsynlig til å endre seg i overskuelig fremtid. Med Fleks er bindingstiden kun én måned, noe som passer oss perfekt!

Med Fleks har de også muligheten til å bytte bil når som helst. Dette gjør de enkelt via en smart app.SMART: Fleks-appen er også nøkkelen til bilen. Praktisk, ikke sant?Ved hjelp av den digitale nøkkelen kan de også dele bilen med inntil 5 venner gjennom Fleks Sammen. De faste kostnadene deles likt og bompenger og kilometer belastes hver enkelt. Å gå sammen om en bil er en veldig god måte å redusere kostnadene på.

– I løpet av det siste halvåret har vi hatt god bruk for tre ulike bilmodeller. En stor bil som var nyttig å ha under flyttingen i fjor høst, en mindre bilmodell som vi ønsket å teste og el-bilen vi har nå – som er midt i blinken for meg som to meter lang, sier Sikander.

Full frihet er nøkkelordet

Fleks har som mål å tilby biler som dekker et hvert behov som oppstår. Med en bilpark som består av 800 biler, er det bare å velge og vrake blant alle modellene.

I byen kan en snerten el-bil være den perfekte løsningen. Når du vil tilbringe tid på hytta, kan en stasjonsvogn eller SUV som takler alle slags føre og tøft terreng være et bedre alternativ.

– Det kan også hende at du heller vil sykle en periode eller dra på en lang ferie, og da er det veldig kjekt å ha muligheten til å kansellere bilabonnementent uten fordyrende gebyrer eller bryderi, sier Lasse Heimberg, markedssjef i Fleks bilabonnement.NY ELLER PENT BRUKT: Fleks sine biler holder bra stand. Peugeot e-2008 er en populær modell. Se nærmere på Peugeot e-2008 her.Et månedsbeløp som dekker alt

Med Fleks er det ingen skjulte kostnader knyttet til bilholdet. Service, forsikring, dekkskifte, dekkhotell, veihjelp og minst 1000 kilometer kjøring er inkludert. Samboerparet betaler kr. 6500,- per måned for el-bilen de disponerer. Dette synes de er en veldig god deal med tanke på alt som er inkludert.

– Vi føler virkelig at vi har full frihet med denne bilavtalen, og akkurat det betyr mye for oss. Det at det faste månedsbeløpet dekker alt man trenger gir oss også en økonomisk trygghet, sier Sikander Farooq.