Dropp leiebilen i julen - et bilabonnement får deg trygt frem

Vi gleder oss alle til julen, selv om den blir noe annerledes i år. Som ved tidligere år er spørsmålet alltid hvordan man får familien, bagasjen og alle pakkene helskinnet fra A til B. Før var fly, tog og buss gjerne gode alternativer. Nå som vi må begrense kontakten med andre mennesker, har bilen aldri vært mer elsket.

For bare to år siden ville leiebil vært det naturlige valget når man skulle dekke et midlertidig bilbehov. Man fikk en bil akkurat når man trengte det. Utfordringen er at man gjerne ønsker en leiebil når alle andre også gjør det. Da kan det fort bli dyrt. Så hva skal du gjøre?

Å "flekse" kan være et bedre alternativ i dette tilfellet. Fleks er et bilabonnement uten bindingstid hvor du har bilen i en måned av gangen og deretter så lenge du vil. Da er alt inkludert utenom bompenger og drivstoff/strøm. Trenger ikke bilen i en hel måned? Hvis alternativet ditt er å leie en bil en uke i høysesong så koster det ofte tilsvarende som å abonnere på en bil en hel måned hos oss. Da har du også muligheten til å gjøre unna juleshoppingen komfortabelt og dra på små utflukter til steder som julemarkedet på Bærums Verk. En elektrisk familiebil som Peugeoten på bildet kunne gjort susen.

Vi har for det meste nye biler som gjerne er godt utstyrt med høyeste, eller nest høyeste, utstyrsnivå. Da burde alt ligge til rette for en behagelig og sikker reise.

Leiebil

Det skal nevnes at vi har gode rengjøringsrutiner av bilene våre mellom leietakere.

Da skal ingenting stå i veien for at det blir en fin feiring i år også.