Dropp leiebil i ferien - fleks deg frem

Foto: Stian Vesterinen


Behov for feriebil? Da bør du vurdere bilabonnement

Hvordan får man familien, bagasjen og alt annet helskinnet fra A til B når du skal på tur? Tradisjonelt sett ville leiebil vært det naturlige valget. I dag finnes det en rimeligere og enklere måte å dekke det midlertidige bilbehovet på.

En utfordring med leiebil er ofte at man trenger bil samtidig som alle andre, noe som gjør at prisene stiger i høysesongene. Hva om det fantes en løsning som kostet like mye som å leie bil, men ga deg muligheten til å ha bilen enda lenger?

Fleks deg frem

Et bilabonnement brukes som regel som et populært alternativ til leasing og bilkjøp, men det kan også brukes i stedet for å leie bil. Fleks er et bilabonnement uten bindingstid hvor du har bilen i en måned av gangen og deretter så lenge du vil. Hos oss er forsikring, veihjelp, service og 1000 kilometer inkludert. Du betaler et månedsbeløp og kan avslutte abonnementet når som helst.

Vi har nye biler som er godt utstyrt med høyeste eller nest høyeste utstyrsnivå. Da burde alt ligge til rette for en behagelig og sikker reise.Klikk her for å se hvilke biler vi har tilgjengelig akkurat nå.Slik flekser du

Tenker du å leie eller lease bil på Østlandet for ferien, bør du vurdere om bilabonnement er noe for deg. Med Fleks får du tilgang på egen bil uten å eie den, akkurat når du trenger den. Du behøver verken binde deg opp økonomisk eller tidsmessig. Og det er ganske fleks.

  • Gå inn på fleks.no, velg deg en bil og type abonnementspakke.
  • Juster abonnement og legg inn personlig info og betalingsinfo.
  • Hent bilen på utleveringssted eller få den levert hjem om 7 dager.