Lasse er teknologioptimist: – Jeg elsker å abonnere på teknologi!

Lasse er født på starten av 70-tallet og synes han har fått være med på en fantastisk utvikling.

– Min far drev tv-forretning i Askim, så jeg har vokst opp med å tørke støv mellom BETA- og VHS-spillere, forteller han.

Det er bare å putte på en femøring, så mimrer han i vei om alt fra 20-trinns equalizere til første gang han så et fargefjernsyn.

– Jeg har alltid likt ny teknologi og smarte løsninger og synes det er genialt å abonnere. For da kan jeg alltid bytte til noe nytt og enda bedre, forteller han fornøyd.

Elsker å abonnere

Lasse abonnerer selvsagt på et utall strømmetjenester og savner ikke tiden da han måtte vente på en ledig Moviebox.

– Vi får levert en matkasse hver eneste uke, og har aldri spist så sunt og godt som nå. Og så har jeg et mobilabonnement som gjør at jeg kan bytte til en ny mobil hvert eneste år, fortsetter han, og viser stolt frem en ny Galaxy Z Fold3.

Gjett om Lasse ble glad da han fant ut at han kunne abonnere på bil også?

Smartere bilhold

– Jeg skulle bytte ut en Leaf med alt for kort rekkevidde, og regnet ut at jeg har tapt 250.000 kroner på bilkjøp de siste årene. Jeg var veldig lei av alt som hadde med bil og verditap å gjøre. Så da jeg oppdaget Fleks var valget lett, sier Lasse.

– Jeg betaler kun 300 kroner mer i måneden for en splitter ny bil med mye lengre rekkevidde. Nå slipper jeg dessuten å bekymre meg for verditap og har ingen uforutsette utlegg. Utgifter som dekk, dekkhotell, service, veihjelp og forsikring er inkludert i prisen, forteller han fornøyd.

Fremtiden blir fantastisk

– Det føles nesten som en lettelse at bilen ikke er min. Fleks ordner alt det praktiske, og jeg har aldri vært så fornøyd som nå, forteller han med et stort smil om munnen.

Lasse planlegger å bytte til en større bil til sommeren, og drømmer om en fremtid hvor man bare kan bestille selvkjørende biler når man trenger det.

– Enn så lenge kommer vi til å fortsette å abonnere på bil og håper på et langt og godt kundeforhold til Fleks, sier han fornøyd.