Hva er bilabonnement?

Hvordan fungerer bilabonnement?

Bilabonnement er en helt ny måte å ha bil på, en perfekt mellomting av bildeling, leasing og det å kjøpe egen bil.

Når du abonnerer på bil velger du deg ut en bestemt modell, akkurat som du skal kjøpe eller lease. Denne bilen kan du ha så lenge du vil, og du trenger ikke å dele den med andre eller ha den en tidsavgrenset periode.

Men i motsetning til når du eier og leaser trenger du ikke å betale innskudd eller ta opp lån. Du trenger heller ikke binde deg til bilen over lang tid om du ikke vil.

Du står nemlig fritt til å bytte bilen i en annen modell hver eneste måned om du ønsker dette, i tillegg har du muligheten til å sette abonnementet på pause opptil to ganger i året, i hele 30 dager av gangen.

Klikk her for å lese mer om bytte.

Med eller uten bindingstid?

Når du skal inngå et nytt abonnement kan det være vanskelig å vite hvilken abonnementstype du skal velge.

Om du skal ha bil over lengre tid anbefaler vi deg å velge årsabonnement. Dette er vårt billigste alternativ, og du får vår beste forsikring med på kjøpet.

Husk at du har full fleksibilitet til å bytte til en billigere bil eller pause abonnementet underveis.

Om du vet du ikke trenger bilen over lengre tid, er du selvsagt hjertelig velkommen til å velge halvårsabonnement eller månedsabonnement. Når du abonnerer i et halvt år har du også muligheten til å bytte og pause ved behov.

Derfor er bilabonnement økonomisk smart

Å abonnere på bil er økonomisk smart fordi du kan tilpasse abonnementet til din egen lommebok. Trenger du å spare inn litt på bilbudsjettet en måned kan du bare bytte til en billigere bil. Dette kan du gjøre hver eneste måned.

Vil du spare alle bilkostnadene en måned er det helt kostnadsfritt å pause, og du må heller ikke betale noe den perioden abonnementet står på pause.

Klikk her for å lese mer om Pause.

I usikre økonomiske tider er det også forutsigbart og nyttig å ikke binde opp penger i en avtale eller i et lån over lang tid. Dette skiller bilabonnement fra bilkjøp og leasing. Vi vil at bilholdet skal tilpasses deg og din hverdag, ikke motsatt.

Vi tar oss av service og dekkskifte

Når du eier og leaser egen bil må du selv sørge for vedlikehold og dekkskift. Men det slipper du når du abonnerer på bil hos oss.

Vi kaller deg inn til dekkskifte når det er tid for dette, og du kan enkelt velge en tid det passer for deg. Vi tar oss også av service og alt annet som hører bilholdet til, så du slipper å tenke på dette.

Mange biler å velge mellom

Vi etterstreber hele tiden å tilby kundene våre et variert og godt tilbud av ulike biler, og tar utgangspunkt i de mest populære bilene på markedet. Alle bilene våre er maks et par år gamle og vi har biler som passer for alle typer kunder og behov.

Vi er også hele tiden på jakt etter nye bilmodeller og bilmerker å utvide porteføljen med, som du enkelt kan bytte til når vi får dem inn.

Klikk her for å se alle bilene våre og bestille