Fleks 2.0 er lansert: Full frihet med alle abonnement


__Den største fordelen med Fleks, er at du kan bytte bil etter behov. Tidligere måtte du velge månedsabonnement for å få full glede av denne fordelen. Nå har vi imidlertid bestemt oss for å leve opp til navnet vårt, og la alle kunder bytte bil så ofte de vil. __

Så nå kan du trygt inngå en langsiktig avtale – til en langt lavere pris – og fortsatt alltid ha akkurat den bilen du behøver. Ja, du kan flekse bil hver eneste måned, om du vil. Større eller mindre, dyrere eller billigere, fossildrevet eller elbil. Du bestemmer!

Samtidig reduserer vi månedsprisene på mange av de langsiktige avtalene våre. Så nå koster det stort sett det samme å abonnere som å lease eller kjøpe bilen selv!

Enda flere fordeler

Som om ikke det var nok, fyller vi årsavtalene med enda flere fordeler: Nå får du Forsikring Pluss med på kjøpet. Da er det tillatt med fører under 23 år, øvelseskjøring og mulighet for montering av eget takutstyr. I tillegg følger det med leiebil ved verkstedopphold og du kan kjøre ellers i Europa. Vi garanterer også at du alltid får nyeste tilgjengelige bil. Dessuten er fortsatt service, dekkhotell og veihjelp inkludert i prisen.

Så nå skal du jobbe hardt for å finne en god grunn til å kjøpe eller lease bilen selv.

Flere biler å velge mellom

Stadig flere oppdager at det lønner seg å abonnere på bil, og det er en fordel for både deg og oss. Nå har vi kjøpt inn nesten 1000 nye biler som alle er blant de mest populære modellene her i landet. Så snart kan du velge mellom blant annet Tesla Model 3 og Y, Toyota RAV4 og Kia EV6. Store innkjøp gir store rabatter, og det er disse stordriftsfordelene vi nå deler med deg. Ved å tilby enda flere fordeler – til en enda lavere pris. Og bevise en gang for alle at det lønner seg å være litt fleks.

Les også : hva de ulike bilmodellene koster