Får oppleve en helt ny måte å ha firmabil på

Når Aruba abonnerer på firmabil fra Fleks har de full fleksibilitet til å bytte ut bilen ved behov, levere inn bilen i ferietid og bruke pengene på andre ting og slippe å tenke på service og dekkskift.

– Vi er tre IT-bedrifter som nylig la ut på et roadshow for å fortelle mer om løsningene våre, og da hadde vi behov for en bil. Men siden dette er et tidsbegrenset prosjekt var vi ikke interessert i å gå inn i en flerårig leasingavtale eller kjøpe en helt egen bil til dette. Vi var derfor på jakt etter noen som hadde en fleksibel løsning og fikk tips om bilabonnement fra Fleks, sier Aleksander Johannessen.

Kan bytte når de ønsker

Med et firmabilabonnementet fra Fleks får de, og andre bedrifter, mulighet til å abonnere på en eller flere biler over valgfri tid, på samme måte som at du har din helt egen bil. Men i tillegg gir tjenesten en helt unik fleksibilitet til å tilpasse bilparken etter behov, likviditet og antall ansatte.

Det betyr for eksempel at bedriften kan endre bilpark om de går inn i et nytt prosjekt som krever en annen type bil, det er behov for å dra ned kostnaden og velge en billigere bilpark en periode eller de kommer nye ansatte som ønsker en annen bil enn forgjengeren.

Med Fleks Bedrift er det også svært enkelt å administrere bilparken i en egen bedriftsportal.

– Det er en stor fordel for oss som er tre bedrifter som deler på bilen under roadshowet, sier Aleksander.

En ny måte å ha firmabil på

Produktansvarlig i Aruba ser en interessant likhet mellom tjenestene de tilbyr og Fleks, som har gjort det ekstra interessant å teste ut bilabonnement for de tre bedriftene.

– Vi jobber mye med abonnementstjenester, og har en strategi som har gått fra at software-tjenester er noe du kjøper inn en gang hvert femte år til noe du abonnerer på. På samme måte som Fleks tilbyr abonnementsløsninger på bil. Så det var en god match å bruke en Fleks-bil når vi skal ut og fortelle om våre fleksible løsninger.

For der bedrifter tidligere har drevet med fulladministrasjon av både IT-tjenester og firmabil, kan du nå kjøpe en tjeneste og la andre ta seg av det praktiske.

— Det er veldig fint at Fleks tar seg av alt som handler om selve bilholdet, så vi slipper å tenke på dette. For eksempel når det nå er dekkskiftesesong. Da fikser Fleks det for oss!

Sjekk ut Fleks Bedrift her