Kvitt deg med tidstyven - få mer frihet

Få mer frihet og kvitt deg med Tidstyven

Det er mange “ting” som stjeler tiden din. Tid du må bruke på praktiske gjøremål som hindrer deg fra å gjøre det du egentlig ønsker. Tidstyven heter eierskap.

Styret med bilhold

For bilens del er det forhandlinger med forsikringsselskapet, jakten på et verksted du kan stole på, betaling av bompenger og forsikring, kjøp og salg av bilen, lånefinansiering og dekkskift. For å nevne noe. Det er lett å bli overveldet av alt som må ordnes når man kjøper bil. Det er lett å miste oversikt over hva den koster deg. Og det er lett å bli bekymret for uforutsette kostnader. Man tenker at slik har det alltid vært og det er det sikkert gode grunner til. Burde vi ikke ha kommet lengre i 2020?

Vi skjønner hvorfor du kjøpte eller vurderer å kjøpe bilen. Å eie tingen gir deg en følelse av frihet. Følelsen av at du kan gjøre hva du vil med den fordi det er din egen. Dessverre er det slik at bileierskap selger frihet, men gir deg en masse arbeid i stedet. Det beste hadde vært å få “i pose og sekk” - friheten uten alt styret med bilholdet.

Frihet med bilabonnement

Vi har laget et bilabonnement som fjerner all jobben med bilen. Forsikring trenger du ikke tenke på. Det er inkludert. Kjøp og salg av bilen må du ikke lenger gjøre. Hos oss henter eller leverer du tilbake bilen når du vil. Med hjemlevering kan vi også gjøre dette for deg. Bulket du bilen får vi den i stand igjen og håndterer forsikringsselskapet. Finansieringen av bilen tar vi oss av. Skal du skifte til vinterhjul må du ikke frem med jekken. Du må bare møter opp på vårt dekkhotell på en tid som passer deg. Det er inkludert i abonnementet. Får du plutselig et barn til eller en hund, ja, så kan du bytte til en romsligere bil. Får man mer, betaler man mer. Eller? Ikke nødvendigvis. Til eksempel; 3 av 4 av våre mellomstore biler er faktisk rimeligere å abonnere på enn å eie dem selv.

Slik unngår du Tidstyven:

  1. Gå inn på fleks.no, velg deg en bil og legg inn bankkortet
  2. Hent bilen på Sandaker i Oslo eller få den levert hjem om 7 dager

Hos oss er det ingen liten skrift. Er du usikker på noe så spør oss eller les på Ofte stilte spørsmål.

Fremdeles i tvil? Med vårt bilabonnement uten bindingstid kan du prøve oss en måned for å se om passer. Gjør det ikke det kan du alltid stoppe abonnementet og levere den tilbake. Som Fleks kunde får du en litt lettere hverdag med mer rom for det du har lyst til å gjøre.