Hele konseptet virker veldig fleksibelt og sømløst


Fleks første kunde i Stavanger mener Fleks vil treffe flere segmenter, og lar seg imponere av det nye konseptet som har kommet til byen. Fredag forrige uke markerte Fleks sin etablering i Stavanger ved at den første kunden i byen hentet ut bilen sin. Atle Høgberg kjente til Fleks fra før av, og hadde latt seg interessere av konseptet, men på grunn av at det har vært et Oslo-basert konsept frem til nå, har det blitt med tanken. Helt frem til nå.

– Jeg har en kollega i Oslo som er kunde hos dere, og jeg har hatt behov for en bil, men på grunn av avstanden så har ikke Fleks vært aktuelt før nå. Jeg sjekket nettsiden deres tilfeldig en dag, og så at dere hadde lansert tjenesten deres i Stavanger, så det var perfekt, forteller Atle.

Han ser flere fordeler med å Flekse i stedet for å kjøpe eller lease en bil.

– Du kan bytte bil etter behov, og du slipper å binde deg opp slik som du gjør når du leaser en bil. Det er også mye enklere å etablere et kundeforhold enn når du skal leie en bil eksempelvis. Da må du innhente pristilbud og på kortere sikt er det mye dyrere. Det er også tiltalende å kunne styre alt fra en app - både bilen og abonnementet. Det er veldig fleksibelt.

Han forteller videre at han ikke kunne finne noen andre bilabonnementstjenester i Stavanger, og tror at Fleks vil være et godt alternativ for mange.

– Kollektivtransporten er ikke optimal i Stavanger, så det kan nok være flere som benytter seg av Fleks som enten en bybil, eller en bil nummer to.

Atle selv valgte å abonnere på en Kia e-Soul fordi han trengte en enkel bil til lokalkjøring, men har latt seg imponere av konseptet.

– Hele prosessen var veldig smidig. Det var lett å bestille gjennom nettet, og appen fungerte sømløst da han hentet ut bilen. Det er også veldig fleksibelt at man kan endre på abonnementet fra måned til måned. Det viste seg også at utleveringsstedet var like ved jobb, så det var en fin bonus, sier han tydelig fornøyd.

Selv om Atle ikke vet hvor lenge han planlegger å beholde bilen, er han ikke fremmed for å Flekse på permanent basis. Han forteller avslutningsvis at han var veldig positiv til prisen, samt hvor enkelt og sømløs tjenesten var. Han tror Fleks vil bli et populært tilskudd på vestlandet.

Over 60 biler har allerede blitt levert til Stavanger så langt, og det er planlagt at mange flere vil ankomme innen kort tid, for å sørge for at så mange som mulig får muligheten til å Flekse utover høsten.