VW ID.4 GTX

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

5 899 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
496 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
543 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
Metallic lakk
Lettmetallfelger
Tilhengerfeste
Dynamiske LED frontlykter
LED baklys
Oppvarmede sidespeil
Oppvarmet frontrute
Oppvarmede vindusspylerdyser
Mørke sideruter og bakrute
6-veis manuell setejustering
Delskinn i setene
Oppvarmet ratt
Keyless start
Premium ambientbelysning
4 USB-C uttak
Trådløs App Connect for speiling av smarttelefon
Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming
2 ISOFIX barneseteinnfesting bak
Parkeringssensor foran og bak
Kollisjonsputer, foran, bak, på siden og mellom forsetene
Tretthetsvarsling
Adaptiv cruise control
Trafikkskiltgjenkjenning
Style eksteriørpakke
Komfortpakke
Induksjonslading av telefon

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

VW ID.4 har vært kjent for mange som har vært ute etter en prisgunstig familiebil. Når GTX navnet legges til, betyr det en ekstra motor foran som gir firehjulstrekk og mer krefter. Denne bilen tar deg 496 km avgårde på en lading, som tilsvarer strekningen Oslo-Trondheim. 299 hestekrefter gjør ID.4 GTX til en kvikk bil som rommer hele familien og 543 liter i bagasjerommet. Det er en svært sikker bil som har alt man kan forvente av sikkerhetssystemer og komfort. TV2 mener den er "perfekt for Norge", mens VG ga den terningkast 6.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Utlevering fra 11. januar
Stavanger
-
Ikke ledig
Bergen
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig