Toyota Rav 4 Active Tech Plug-in Hybrid AWD

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

5 799 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Drivstoff
Hybrid
Girkasse
Automat
Bagasjerom
520 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
Tilhengerfeste
7" multiinformasjonsdisplay
12V-, USB- og USB-C -kontakter foran
2 USB-C -kontakter for passasjerer bak
12V uttak bagasjerom
230V/150W kontakt i bagasjerommet
Stoffseter i sort og sort innertak
Elektrisk førersete og vinduer
Skinnratt og girspak
Varme i ratt, forseter og bakseter
Tilt- og teleskopjustering av ratt
Ryggekamera med aktive linjer
Projektor Bi-LED + auto fjernlys
Integrerte takrails
9 kollisjonsputer
Toyota Safety Sense
Bakkestarthjelp (HAC)

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

I RAV4 Plug-in Hybrid får du Toyotas sterkeste hybrid- teknologi hittil, noe som gir enestående muligheter til lang og ren elektrisk kjøring. RAV4 Plug-in Hybrid kommer med et anerkjent SUV-design og henter energi både fra Toyotas unike hybridsystem av 4. generasjon og et litiumionbatteri med høy kapasitet. Dette samspillet resulterer i øyeblikkelig akselerasjon og klasseledende rekkevidde.

RAV4 Plug-in Hybrid har en kraftfull motorisering og et utrolig veigrep som gir ytelser i en klasse for seg. Bilen er utstyrt med en Hybrid Dynamic Force- bensinmotor på 2,5 liter og et intelligent system som styrer firehjulsdriften (AWD-i) slik at bilen spurter fra 0 til 100 km/t på bare 6 sekunder, takket være det suverene veigrepet og en totaleffekt på 306 hk.

Du kan veksle sømløst mellom hybriddrift og ren elektrisk drift med modusvelgeren som har 4 trinn. I EV- modus, som er standard, kan du kjøre din RAV4 Plug-in Hybrid opp til 75 km og i hastigheter opp til 135 km/t på utslippsfri, elektrisk energi alene. Når batteriet er tomt, sørger RAV4s effektive hybridsystem at du kan kjøre videre helt frem til bestemmelsesstedet ditt uten behov for ladestopp underveis.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Stavanger
-
Utlevering fra 13. desember
Bergen
-
Utlevering fra 2. januar
Oslo
-
Utlevering fra 11. januar
Trondheim
-
Ikke ledig