Spar feriepengene!

Vi har satt ned prisen med 1000 kroner i måneden på årsabonnement på Tesla Model Y. I tillegg får du første måned på kjøpet. Velger du halvårsabonnement, får du halv pris den første måneden. Slå til nå så varer feriepengene litt lenger. Rabatten blir synlig ved første trekk.

Fargen er enten grå, svart eller hvit

Tesla Model Y Long Range AWD

Rekkevidde
533 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
854 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk

Abonner på bilen

Hvor vil du hente den?
Start bestilling
Tesla Model Y Long Range AWD8 999,-/mnd
1000km/mnd0,-
Forsikring0,-
Total månedssum8 999,-/mnd

Bilabonnementet inkluderer også dekk, dekkhotell, service, bytte bil og veihjelp. Med et abonnement slipper du å ta opp lån i banken eller tenke på hvor mye bilen faller i verdi hvert år.

Om bilen

Tesla Model Y er laget for være så allsidig som en bil kan være. Bilen er allerede stor med alle baksetene oppe, men hver enkelt av disse tre setene kan legges ned individuelt for å tilpasse plassen etter ditt behov. Bilen er også utstyrt med Teslas elektriske firehjulsdrift, som justerer dreiemomentet til for- og bakhjulene digitalt. Dette gjør at bilen takler alle type kjøreforhold ypperlig. Modell Y har en potensiell rekkevidde på 533 kilometer (WLTP), noe som gjør at familien trygt kan legge ut på lange turer uten å måtte bekymre seg for å måtte lade.

Tesla Model Y har alt av tekniske finesser du forventer av en bil i toppklassen i dag. Inne i bilen finner du en svær 15 tommer stor touchskjerm som styrer det meste, og trådløse ladeplater til telefonen din. Utenfor bilen er det montert 12 ultrasoniske sensorer som registrerer andre biler rundt deg, forhindrer potensielle kollisjoner, samt hjelper deg når du skal parkere bilen. Den er også utstyrt med kameraer som gjør at du kan se samtlige 360 grader rundt bilen.

Skulle du trenge å lade på veien, så har du med Tesla også mulighet til å benytte deg av deres 124 Supercharger-stasjoner i Norge. På disse kan du lade opp bilen til opptil 241 kilometer på 15 minutter.

Elektrisk firehjulsdrift
SUV
Oppvarmet ratt
Oppvarmede seter
Type 2-ladekabel
Tesla ladekabel med Schuko-adapter
Panorama glasstak
Traffic Aware Cruise Control
Autosteer
Automatisk fjernlys
15 tommer touchskjerm
DAB-radiio
USB-C
Trådløse ladere

Sånn fungerer det

Velg en bil

Vi har biler som passer for de fleste. Alle har høyt utstyrsnivå, og er nyere enn 4 år.

Velg abonnement

Velg abonnementet som passer for deg. Lange avtaler gir lavere pris og flere fordeler.

Hent eller få bilen levert

Få bilen levert hjem eller hent på utleveringssted i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen.

Fleks så lenge du vil

Bytt bil etter behov, oppgrader eller avslutt abonnementet på Min Side eller i appen.