Spar feriepengene!

Vi har satt ned prisen med 1000 kroner i måneden på årsabonnement på Tesla Model 3. I tillegg får du første måned på kjøpet. Velger du halvårsabonnement, får du halv pris den første måneden. Slå til nå så varer feriepengene litt lenger. Rabatten blir synlig ved første trekk.

Fargen er enten svart, hvit eller grå

Tesla Model 3 Long Range AWD

Rekkevidde
602 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
425 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk

Abonner på bilen

Hvor vil du hente den?
Start bestilling
Tesla Model 3 Long Range AWD7 999,-/mnd
1000km/mnd0,-
Forsikring0,-
Total månedssum7 999,-/mnd

Bilabonnementet inkluderer også dekk, dekkhotell, service, bytte bil og veihjelp. Med et abonnement slipper du å ta opp lån i banken eller tenke på hvor mye bilen faller i verdi hvert år.

Om bilen

Tesla Model 3 har allerede vært i Norge i flere år, og blitt en kjempepopulær allround-bil her til lands. Med opptil 561 lters bagasjerom og en potensiell rekkevidde på hele 602 kilometer (WLTP), kan du trygt legge ut på lange familieturer, så vel som mange korte ærender. Bilens firehjulsdrift har to uavhengige motorer for forbedret redundans, noe som sørger for både bedre veigrep og trekkraftkontroll. I tillegg har Tesla fokusert på a bygge bilen på en solid metallkonstruksjon av aluminium og stål for å sørge for at sikkerheten er på topp, uansett hva som skulle skje.

Tesla Model 3 har alt du måtte ønske av teknologi. Bilen er utstyrt med 12 sensorer som hjelper deg med både parkering, og gir deg ekstra sikkerhet når du er ute og kjører med bilens Traffic Aware Cruise Control. Bilen er også utstyrt med kameraer rundt hele bilen for å sørge for maksimal synlighet. Inne i bilen finner du en 15 tommer stor skjerm som gir deg tilgang til alt du trenger. Bilen er selvsagt også utstyrt med finesser som trådløs lading, oppvarmet ratt, og automatisk fjernlyskontroll. Det er ikke uten grunn at denne modellen har blitt en folkefavoritt.

Elektrisk firehjulsdrift
Oppvarmet ratt
Setevarmer
Premium lydsystem
Panorama glasstak
Traffic Aware Cruise Control
Autosteer
Automatisk fjernlys
Automatisk fjernlys
DAB-radio
USB-C
Trådløs lading
Type 2-ladekabel
Tesla-lader med Schucko-adapter

Sånn fungerer det

Velg en bil

Vi har biler som passer for de fleste. Alle har høyt utstyrsnivå, og er nyere enn 4 år.

Velg abonnement

Velg abonnementet som passer for deg. Lange avtaler gir lavere pris og flere fordeler.

Hent eller få bilen levert

Få bilen levert hjem eller hent på utleveringssted i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen.

Fleks så lenge du vil

Bytt bil etter behov, oppgrader eller avslutt abonnementet på Min Side eller i appen.