Lading av Renault Zoe

Renault Zoe kan kun lades via vanlig stikkontakt. Bilen har ikke støtte for hurtiglading.

Renault Zoe ZE40

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

0 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
300 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
338 liter
Hjuldrift
Forhjulstrekk
Forhjulsdrift
Automat
Navigasjon
Ryggekamera
Parkeringssensor foran
Multifunksjonsratt
Klimaanlegg
El. vinduer foran
Cruisekontroll
Blåtann tlf.

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Elbilen fra Renault er liten, enkel og lett å kjøre, og gjør seg perfekt som en rimelig pendlerbil. Dagbladet mener du får veldig mye rekkevidde for pengene. Hele 40 teoretiske mil, faktisk. I tillegg er den sikker med sine 5/5 stjerner i Euro NCAP på lanseringstidspunktet. Det største bagasjerommet har den ikke, men 338 liter holder til det mest nødvendige. Den ser mindre ut en den faktisk er. Bilen har 5 seter og er lengre enn en BMW i3, for de som har et forhold til den. Her får du mye bil for pengene og en perfekt bil nr. 2.

NB! Det er kun mulig å lade fra stikkontakt. Renault Zoe har ikke hurtiglading.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Ikke ledig
Stavanger
-
Ikke ledig
Bergen
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig