Polestar 2 Single Motor Standard Range

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp

7 899 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
445 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
405 liter
Hjuldrift
Forhjulstrekk
Google integrert (Assistant, Maps, Play)
4 USB-C uttak
Lydsystem med 8 høytalere
Apple Car Play
Elektrisk bakluke
Interiørspeil med autodimming
19" lettmetallfelger
ISOFIX passasjersete foran og ytre seter bak
360 graders kameravisning
Adaptive cruisecontroll
Emergency stop assist
Parkeringssensor foran og bak
Aktiv blindsonevarsel

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 eller 2500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Polestar 2 ble kåret til en soleklar vinner av Årets Bil av Dagbladet/Dinside i 2021.

Dette er innstegsversjonen med hk 231 har et batteri på 69 kWh som gir en rekkevidde (WLTP) på 445-478 km. Bilen kommer veldig godt utsyrt, så her er det lite som mangler. Trykk "se flere" under spesifikasjoner lengre opp på siden for detaljer. For å nevne noe så får du varme i seter, regnsensor, bra stereopakke med 8 høyttalere, 2-soners automatisk klima og parkeringsklima, samt elektrisk bakluke med fotsensor og myk lukking. I tillegg har den 3 ISOFIX-fester, en foran og to bak, så dette er en sportslig familiebil for nordiske forhold.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Bergen
-
Utlevering fra 26. september
Stavanger
-
Utlevering fra 15. oktober
Oslo
-
Utlevering fra 19. oktober
Trondheim
-
Ikke ledig