Polestar 2 Dual Motor Long Range

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

5 799 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
470 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
405 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
Google integrert (Assistant, Maps, Play)
4 USB-C uttak
Lydsystem med 8 høytalere
Apple Car Play
Elektrisk bakluke
Interiørspeil med autodimming
19" lettmetallfelger
ISOFIX passasjersete foran og ytre seter bak
360 graders kameravisning
Adaptive cruisecontroll
Emergency stop assist
Parkeringssensor foran og bak
Aktiv blindsonevarsel
Panoramatak
Harman Kardon Premium Sound
Oppvarmet ratt, bakseter og spylerdyser
Energisparende varmepumpe
Induktiv smarttelefonlader
Sotet bakvindu

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Polestar 2 ble i 2021 kåret til en soleklar vinner av Årets Bil av Dagbladet/Dinside.

Dette er Long Range utgaven med firehjulstrekk. Med hk 408 kommer du fra 0-100 på 4,7 sekunder. Batteriet er på 78 kWh og gir deg en rekkevidde (WLTP) på 455-487 km. Bilen kommer veldig godt utsyrt, så her er det lite som mangler. Trykk "se flere" under spesifikasjoner lengre opp på siden for detaljer. For å nevne noe så får du panoramatak, Harman Kardon lydsystem, oppvarmet ratt, oppvarmede bakseter og spyledyser, energisparende varmepumpe, induktiv smartelefonlader og alt annet som kan forventes i en moderne premiumbil.

Med denne bilen følger det med en key tag-nøkkel. Den er uten knapper, og bilen låses opp automatisk når du nærmer deg den. Når du skal låse trykker du på knappen du finner på baksiden av det utvendige dørhåndtaket på førersiden. Tar du i dørhåndtaket etter at du har trykket på knappen vil bilen låses opp igjen.

*Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat. *

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Utlevering fra 13. desember
Stavanger
-
Utlevering fra 13. desember
Bergen
-
Utlevering fra 1. januar
Trondheim
-
Ikke ledig