Norges mest solgte elbil

Her får du en folkefavoritt blant nordmenn. Dette er Norges mest solgte elbil gjennom tidene, med andre ord et sikkert valg mange har tatt før deg.

Nissan Leaf N-Connecta LED

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

2 799 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
275 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
435 liter
Hjuldrift
Forhjulstrekk
Automatgir
Driver Assist Pack
CHAdeMO 50 kW hurtiglader
Kompatibel med CHAdeMO 100 kW hurtiglader
Adaptive tåkelys foran
LED frontlys
automatisk nær/fjernlys
Mørke glass i bakre sidedører og bakrute
6 kollisjonsputer
ABS med bremseassistent og EBD
ESP (elektronisk stabilitetsprogram)
Intelligent nødbremsing med fotgjenger- og syklistgjenkjenner
Blindsonevarsling
Forvarsel om kollisjonsfare
Filskiftevarsling
2 ISOFIX-fester i baksetene
DAB-radio
6 høytalere
Apple CarPlay/Android Auto
Nissan Connect Services App (kontroll av klimaanlegg og lading)
Parkeringssensor foran og bak
Ryggekamera foran og bak
Intelligent aktiv filholder
Adaptive cruisecontrol
2 USB kontakter foran, 2 bak

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Dette er bilen for deg som trenger en mindre bil, enten til kjøring i urbane strøk eller som en bil nummer 2. Bilen har en rekkevidde på 275 km og kan tas med på lengre turer om du legger inn ladestopp underveis.

Et ekstra pluss med denne bilen er at det er en av småbilene våre med størst bagasjerom, og den har selvsagt alt du forventer av nødvendig utstyr i en moderne elbil.

En bil for de aller fleste som trenger en bil som løser hverdagsutfordringer i nærmiljøet.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Stavanger
-
Utlevering fra 13. desember
Oslo
-
Utlevering fra 14. desember
Bergen
-
Utlevering fra 31. januar
Trondheim
-
Ikke ledig