MG Marvel R Electric

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp

6 999 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
370 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
357 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
AWD firehjulstrekk
360° Kamera
Varme og ventilasjon i forseter
Elektrisk bakluke med virtuell pedal
Bose lydsystem - 9 høyttalere
Autodimming av innvendig speil
Trådløs mobillader
Solskjerm med speil og lys
LED-leselys i baksetene

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 eller 2500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Nå kan du abonnere på Performance-utgaven av MG Marvel R Electric, med firehjulstrekk og god ytelse. Dette er en godt utstyrt bil, med mange standardfunksjoner, opptil 370 km rekkevidde og bagasjerom på totalt 507 liter.

Dette er en bil som særlig passer for en aktiv familie som har behov for firehjulstrekk og god plass.

Det er også verdt å trekke frem at bilen har V2L-system, som gjør det mulig å lade andre enheter. For eksempel om du har med deg en elsykkel som behøver lading. Du kan til og med lade en annen bil ved behov.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Stavanger
-
Utlevering fra 26. september
Oslo
-
Utlevering fra 1. oktober
Bergen
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig