Prøv våre beste abonnement i 2 måneder uten binding!

Nå tilbyr vi to måneder prøveperiode til alle som vil teste års- og halvårsabonnement og sikre seg en rimelig månedspris. Dermed kan du levere tilbake bilen etter to måneder om du ikke er fornøyd.

MG Marvel R Electric

Totalpris fra 7 499,-/mnd

Spesifikasjoner

Rekkevidde
370 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
357 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk

Om bilen

Nå kan du abonnere på Performance-utgaven av MG Marvel R Electric, med firehjulstrekk og god ytelse. Dette er en godt utstyrt bil, med mange standardfunksjoner, opptil 370 km rekkevidde og bagasjerom foran og bak på totalt 507 liter.

Dette er en bil som særlig passer for en aktiv familie som har behov for firehjulstrekk og god plass.

Det er også verdt å trekke frem at bilen har V2L-system, som gjør det mulig å lade andre enheter. For eksempel om du har med deg en elsykkel som behøver lading. Du kan til og med lade en annen bil ved behov.

Om abonnementet

Slik du abonnerer på treningssenter eller mobil, betyr et bilabonnement at du betaler en sum hver måned for å ha en bil. Hos Fleks får du en egen bil du kjører hjem til deg selv og som du kan ha så lenge du vil. Hvis du kjøper eller leaser en bil, er du bundet til rattet i årevis. Men hvis du abonnerer, har du full frihet til å bytte bil etter behov. Du velger selv om du vil dele bilen med venner eller familie. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Inkludert i alle abonnement

Behovet for biltype endrer seg både etter personlige preferanser og etter våre omgivelser, og som en del av vårt fleksible konsept kan du også bytte fleksbil underveis i abonnementet. Du kan bytte bil fra en måned til en annen og så mange ganger du vil i løpet av et år, men ikke flere ganger i løpet av en måned.

Dersom du kjører mer enn du har bestilt, betaler du 2 kr per overkjørte kilometer. Våre abonnementer inkluderer 1000 km per måned. Dersom du trenger mer enn det, anbefaler vi å oppgradere ditt abonnement til 1500 eller 2500 kilometer per måned for et tillegg på henholdsvis kr 399 og kr 1199 per måned. Antall inkluderte kilometer per måned kan du endre direkte i Fleks-appen eller på Min Side, og endringen du foretar deg vil tre i kraft fra og med neste abonnementsperiode. Du kan også løpende kjøpe ekstra kilometerpakker ved behov direkte i Fleks-appen.

Når tiden nærmer seg for å bytte hjul på bilen, vil Fleks invitere til hjulskift-dager. Du vil da få et utvalg av dager og tidspunkt som du kan velge mellom. Du vil få tilsendt innkallelse via e-post når den tid kommer. Da er det bare å møte opp hos vår dekkhotellpartner i din by. Hjulskift pleier å ta under 10 minutter før du kan kjøre videre. Vi oppbevarer de dekkene du bytter på Vianors dekkhotell.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil. Det du ikke bruker av inkluderte kilometer i inneværende periode, overføres automatisk til neste periode og eventuelt til videre perioder. Kilometer du ikke bruker tar du med deg videre i abonnementet.

Hos Fleks er service og veihjelp inkludert, så dersom servicelampen lyser eller det er noe er galt med bilen er det bare å kontakte Fleks. Dersom bilen skal på rutine service mens du har den, vil du få en e-post om servicetime når tiden er inne for det. Fleks gjennomfører, så langt det lar seg gjøre, service mellom abonnementsperioder.

Fleks har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene som inngår i tjenesten. Videre i bestillingsløpet får du mer informasjon om forsikringen og hva den inneholder og du kan også oppgradere hvis du ønsker det.

Fleks Basis:
Forsikringen er gyldig i Norden.
Egenandel ved skade er kr. 6.000,-. Egenandel ved glasskade er kr. 2.500,-. Egenandel ved veihjelp er kr. 600,-.
Hvis du ønsker det kan Fleks stille med leiebil for kr 350,-. per dag.
Fører under 23 år er ikke tillatt.
Forsikringen dekker ikke skade på dekk (punkteringer o.l.).

Fleks Pluss:
Forsikringen er gyldig i Europa.
Egenandel ved skade er kr. 6.000,-. Egenandel ved glasskade er kr 2.500,-. Egenandel ved veihjelp er kr 600,-.
Tillatt med eget takstativ/utstyr.
Øvelseskjøring tillatt.
Fører under 23 år er tillatt.
Leiebil ved verkstedsopphold dekkes av forsikringen.

Verditap er ett av de viktigste kostnadene du må regne inn i månedskostnadene når du eier egen bil. Med bilabonnement trenger du ikke tenke på dette.

Abonnement du kan velge

Med årsabonnement betaler du vår laveste pris. Du får også vår beste forsikring inkludert. Du kan også bytte bil hver måned, og sette abonnementet på pause to ganger i året. Når årsabonnementet er fullført fortsetter du med månedsabonnement til samme pris og betingelser som årsabonnementet.

Passer for deg som vil prøvekjøre Fleks, til en billigere pris enn månedsabonnement. Du får også tilgang til å bytte bil hver måned og pause abonnementet to ganger i året. Når halvårsabonnementet er fullført fortsetter du med månedsabonnement til samme pris og betingelser som halvårsabonnementet.

Månedsabonnement gir deg full fleksibilitet til å ha en bil så lenge du vil. Si opp 14 dager før neste periode for å avslutte abonnementet. Du har ikke adgang til å bytte bil og pause.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Ledig fra 7. februar
Stavanger
-
Ledig fra 7. februar
Bergen
-
Ledig fra 7. februar
Trondheim
-
Ledig fra 7. februar

Sånn fungerer det

Velg en bil

Vi har biler som passer for de fleste. Alle har høyt utstyrsnivå, og er nyere enn 4 år.

Velg abonnement

Velg abonnementet som passer for deg. Lange avtaler gir lavere pris og flere fordeler.

Hent eller få bilen levert

Få bilen levert hjem eller hent på utleveringssted i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen.

Fleks så lenge du vil

Bytt bil etter behov, oppgrader, pause- eller avslutt abonnementet på Min Side eller i appen.