Mercedes-Benz EQB 300

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

5 999 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
423 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
465 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
Takrails
Oppvarmede spylerdyser
Regnsensor
7 seter
Justerbar 2. seterad
Girskift-hendler på rattet
Komfortseter
Lys- og siktpakke
Setekomfortpakke
Solskjermer med belyste speil
Sort kunstskinn
Adaptiv fjernlysassistent
Ambient lighting
Ryggekamera
Elektrisk bakluke
4-veis korsryggstøtte
Apple Car Play/Android Auto
Aktiv Lane Keeping Assist
DAB+ digital radio
Dekktrykkmonitor
Kne-airbag
Adaptiv cruise control
Skiltgjenkjenning
Blindsonevarsel
Elektrisk setejustering med memory-funksjon
Oppvarmet ratt
Nattpakke (mørke ruter bak og mørke lister + takrails)
Parkeringspakke med 360 graders kamera

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Mercedes-Benz er en elektrisk syvseter i premiumklassen som rommer hele familien. Bagasjerommet er på 465 liter som kan utvides med 100 liter ekstra om man skyver 2. seterad 14 cm fremover. Bilen kommer med firehjulstrekk som sikrer at man kommer helt frem om vinteren. I Motor sin hurtigladetest ble EQB blant de 7 raskeste bilene. Den har en oppgitt ladehastighet på 100 kW. Elbil24 rullet terningkast 5 og trakk frem plass, kjøreegenskaper og kvalitetsfølelse som de viktigste egenskapene til modellen. Dette er altså en god hyttebil for hele familien.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Utlevering fra 13. desember
Trondheim
-
Utlevering fra 13. desember
Stavanger
-
Ikke ledig
Bergen
-
Ikke ledig