Mazda MX-30

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

2 399 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
200 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
366 liter
Hjuldrift
Forhjulstrekk
Adaptiv cruise control
Autobrems med fotgjengergjenkjenning
Parkeringssensor foran og bak
Varsel for kryssende trafikk
Bakkestartassistanse
Blindsoneovervåking
Kjørefeltassistanse
Trafikkskiltgjenkjenning
E-call
Ryggekamera
LED front- og baklys
Regnsensor
Batterivarmer
El. oppvarmet ratt
Apple Car Play
Lydannlegg med 8 høytalere
Head-up display

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Mazda MX-30 blir roset for klasseledende komfort med behagelige forseter, moderne iteriør og særdeles lav støy i kabinen. Batteriet på 35,5 kWt gir en rekkevidde på rundt 200 kilometer, noes om gjør dette til en veldig behagelig hverdagsbil. Batteriet lades fra 10-80% på 30-40 minutter med en lader med 50 kW-kapasitet. Bilen leveres med utstyrsnivået Exclusive-Line som gir deg alt av det du skulle forvente av en moderne elbil i 2022.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Ikke ledig
Stavanger
-
Ikke ledig
Bergen
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig