Lexus UX300e

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

3 899 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
314 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
367 liter
Hjuldrift
Forhjulstrekk
LED-kjørelys
Oppvarmede sidespeil
Regnsensor
LED tåkelys foran
Hovedlyktespylere
Parkeringssensor foran og bak
Mørktonede ruter
Vindusviskere med regnsensor
Takrails
17" aluminiumsfelger
Adaptivt fjernlyssystem
Dynamisk cruisecontroll
ISOFIX-feste bak
7" multimediaskjerm
6-høytalers lydsystem
2 USB porter foran og bak
Ryggekamera
Apple CarPlay/Android Auto
Trådløs telefonlading
Åtteveis elektrisk justerbare seter
Oppvarmede seter foran og bak
Oppvarmet ratt
Skinnseter
Manuelt nedfellbare seterygger (60/40)
Kjørefeltassistanse
Trafikkskiltgjenkjenning
Førkollisjonssystem

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Lexus har alltid vært i toppsjiktet hva gjelder komfort, og Lexus UX 300e skuffer ikke. Her får du alt du kan forvente av en moderne bil og mere til. Du sitter godt og støydempet foran i skinnkledde elektrisk justerbare stoler med 6-høytalers lydsystem.

Selv de i baksetet har det komfortabelt. Her er det 2 oppvarmede seter med ISOFIX-feste. 2 USB innganger sikrer at lesebrettet aldri går tom for strøm. Tonede ruter unngår at passasjerene blir blendet. Sammen med en svært god lydisolering gir det den komfortable kjøreturen som Lexus er kjent for.

Bilen har alt av moderne sikkerhetssystemer som adaptiv cruisecontrol, kjørefeltassistanse, automatisk fjernlyssystem, parkeringssensorer foran og bak for å nevne noe.

Lexus UX 300e er en moderne crossover som passer perfekt som en spesielt komfortabel hverdagsbil. Bagasjerommet er mellomstort og måler 367 liter. Rekkevidden er på 313 km med den strengere målestandarden WLTP. Motoren på 204 HK tar deg fra 0-100 på 7,5 sekunder, noe som oppleves som kvikt nok. Styringen er presis og god dempning gir en komfortabel kjøretur.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Stavanger
-
Utlevering fra 20. desember
Bergen
-
Utlevering fra 4. januar
Oslo
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig