Audi e-tron 55

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp

12 999 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
409 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
660 liter
Hjuldrift
Firehjulstrekk
Cruise control
Parkeringsensor
Audi connect
Audi Connect
Elektrisk bakluke
LED frontlys
Vinterpakke
Omgivelseskamera
Audi Phone Box
Audi Smartphone Interface
Ekstra mørke ruter bak
Sportsseter foran
Tilhengerfeste avtakbart
MMI Navigasjon Pluss
To elektriske varmere, oppgradert oppvarmingsfunksjon i kupéen
Virtual cockpit
ISOFIX-seter bak

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 eller 2500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

Audi e-tron har gått sin seiersgang blant biljournalister siden den kom til landet. Bare les noen av testene som har blitt gjort av Dinside, TV2 og DN. Denne versjonen av Norgesfavoritten har det største batteriet som tar deg 436 kilometer (WLTP) avgårde. Da kan du kjøre Oslo-Oppdal (376 km) uten ladestopp. Måtte du allikevel lade, så mener Elbil24 at dette er blant bilene med høyest ladehastighet. I tillegg er det en fullverdig familiebil med plass til 5 personer med et stort bagasjerom på hele 660 liter.

Rekkevidden på våre elbiler er hentet fra produsentenes egne tall. Disse er oppgitt etter WLTP-standarden, som er den mest brukte standarden for å forklare rekkevidden til elbiler. Faktisk rekkevidde vil variere basert på flere faktorer, blant annet kjøremodus, kjørestil, tidligere kjøremønster, innvendig energibruk (eks. AC), dekk og underlag. Forventet rekkevidde vil også reduseres av lavere temperaturer, spesielt i vinterhalvåret. Vist rekkevidde i dashbordet må derfor regnes som et estimat.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Ikke ledig
Stavanger
-
Vi har ikke bilen her
Bergen
-
Vi har ikke bilen her
Trondheim
-
Vi har ikke bilen her