MG 4 Luxury

By

Abonnement

Valgfri forskuddsbetaling

Reduser månedsbeløpet ditt ved å betale inn litt på forhånd. Selvsagt helt valgfritt.

Månedsbeløp med forskudd

3 599 kr/mnd

Start bestilling

Spesifikasjoner

Rekkevidde
435 km
Girkasse
Automat
Bagasjerom
350 liter
Hjuldrift
Bakhjulstrekk
Aerodynamisk bakspoiler
Oppvarmet skinnratt
Navigasjon i sanntid
Batterilading med forvarming
6-veis justerbart førersete
Adaptiv fartspilot (ACC)
Ryggesensorer
Apple CarPlay/Android Auto
Varmepumpe
Oppvarmede forseter
MG Pilot med BSD / RCTA/ DOW
Trådløs mobillading

Inkludert i alle abonnement

Du har 1000 km inkludert i måneden. Kjører du mer lønner det seg å oppgradere abonnementet ditt til 1500 kilometer. Det gjør du når du bestiller abonnementet. Du kan også legge til ekstra kilometerpakker underveis for inntil 5000 km i året.

Vi kaller deg inn til dekkskift og oppbevarer dekkene for deg mellom byttene.

Med Kilometer Rollover overføres "ubrukte" kilometer til neste periode. Rollover gjelder også ved bytte av bil.

Vi kaller deg inn til servicetimer når det er tid for det, og tar oss av løpende behov for service og veihjelp underveis i abonnementet.

Vi har ansvar— og kaskoforsikring for alle bilene våre. Når du bestiller bil får du opp hva som er inkludert i vår standardforsikring, og du kan også velge å oppgradere til en annen forsikringspakke om du ønsker det.

Om bilen

MG4 Electric fremviser et banebrytende ytre design parret med en innvendig funksjonalitet som er beundringsverdig. Det er klart at MGs designere har fått rom til å utfolde seg, noe som vises gjennom den dristige fronten, lett futuristiske konturer, og en enorm bakspoiler som også inneholder baklysene og den omfattende LED-strengen som etter hvert er blitt et kjent syn på nye elektriske kjøretøy. MG4 Electric markerer introduksjonen av den nye MSP-plattformen (modular scalable platform) hos MG, som gir mange fordeler når det kommer til plass, vekt og sikkerhet. Den smarte designen bidrar til økt energieffektivitet og forbedrer kjøreegenskapene.

Avansert cruisekontroll, kø-assistansesystem, og flere andre automatiserte kjørefunksjoner er standard i MG4 Electric Luxury. Den smarte teknologien sørger for sikker kjøring, samtidig som den tilbyr komforten av intelligent teknologi.

Bagasjerommet rommer 350 liter. Du har også muligheten til å fjerne standardgulvet i bagasjerommet for å få mer vertikal plass.

Om abonnementet

Når du bestiller bil hos oss kan du velge mellom månedsabonnement, halvårsabonnement og årsabonnement. Inkludert i abonnementet er service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Vi har også ulike fleksibilitetspakker, alt ettersom du vil bytte bil eller pause abonnementet underveis i avtaleperioden din. Har du allerede bil, selger vi den gjerne for deg. Fleks gir deg med andre ord akkurat det navnet vårt lover: Fleksibilitet.

Ikke inkludert

Du har selv ansvaret for å betale for parkering eller parkeringsgebyr, hvis det skulle dukke opp. Dette kommer utenom månedsbeløpet. Vi har ingen parkeringsplasser dedikert til fleksbiler per nå.

Drivstoff og lading kommer i tillegg og betales separat når du fyller opp tanken eller lader opp bilen. Laderkabler følger med bilen.

Bompasseringer registreres automatisk hver gang du kjører gjennom en bom. Disse trekkes automatisk 1 gang per måned, så du slipper å tenke på å betale en faktura. Du kan finne kvitteringer på bompenger i appen eller på Min side.

Tilgjengelighet

Oslo
-
Utlevering fra 11. januar
Stavanger
-
Ikke ledig
Bergen
-
Ikke ledig
Trondheim
-
Ikke ledig