Fleks Bedrift gjør faste kostnader variable

Ansatte kommer og går – omsetning stiger og synker. Så hvorfor binde seg til en fast bilflåte? Med Fleks Bedrift kan du hente ut en ny bil ved behov – og levere den like raskt tilbake. Bilabonnement koster omtrent det samme som leasing. Og tenk på alt dere kan spare når nesten hele bedriften tar sommerferie.

Gå til Fleks Bedrift

Hva er et bilabonnement?

Forutsigbart

Betal fast pris hver periode – uten uforutsette utgifter.

Økonomisk kontroll

Få full digital oversikt over forbruk, kjørelengde og fakturaer.

Fleksibelt

Bytt biler, brukere og abonnement – og si opp når du vil.

Riktig bil etter behov

Noen ganger lønner det seg med en hybrid der bruksmønster og infrastruktur tilsier det. Andre ganger er kanskje en elbil det riktige valget? Nå som både drivlinjer og politikk endrer seg hele tiden, er det ekstra lønnsomt å kunne tilpasse seg. Med Fleks Bedrift kan dere bytte ut biler hver eneste måned om dere vil.

Lite administrasjon og full kontroll

Med Fleks Bedrift bruker dere minimalt med arbeidstid på å drifte bilparken. Alle kostnader er inkludert i prisen – både service, forsikring, dekkhotell og veihjelp – og bompenger faktureres på samme regning. Servicer tar vi vanligvis mellom bilbytter, og dekkskift tar under 10 minutter. Du kan med andre ord bruke minimalt med tid og krefter på bilparken, og allikevel sørge for at bedriften har akkurat de bilene den behøver.

Fleks er smart

Det kan jo tenkes vi ikke er helt objektive, men vi mener dere har mange gode grunner til å abonnere på bilparken. Og ingen gode grunner til å kjøpe eller lease den. Netflix og Spotify har allerede lært oss at vi ikke trenger å eie film og musikk for å ha glede av den. Tvert imot: Vi hører mer musikk, og ser flere filmer og serier, enn noensinne. Og nå har dere altså fått en akkurat like smart tjeneste for bil, som gjør at bedriften alltid kan ha akkurat de bilene den behøver. Velkommen til fremtidens måte å ha bil på.

Slik fungerer det

Opprett bedriftskonto

Lag deg en konto, bli administrator for bedriften din, og inviter ansatte som skal få tilgang til bilen. Du bestemmer hvor lenge dere skal ha bilene, hvilke biler de ansatte kan velge mellom og hvilken kjørelengde de trenger.

Få bilen levert

Du velger om de ansatte skal hente bilen eller få hjemmelevering. De ansatte får da en invitasjon til å velge seg en bil og utleveringsdato, mens du får full oversikt over forbruket til de ansatte.

Fleksibel endring av behov

Får du en ansatt ekstra eller en mindre, kan du enkelt justere bilparken etter behov. Du kan også endre inkludert kjørelengde om du vil.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll ut informasjon om bedriften nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.