Få full fleksibilitet med Fleks Bedrift

Med Fleks Bedrift kan dere enkelt tilpasse bilflåten etter vekst, prosjekter, ansettelser og skiftende behov.

Ta kontakt
2 mnd prøvetid

Prøv våre beste abonnement i 2 måneder uten binding!

Test Fleks i to måneder til vår beste pris! Nå tilbyr vi to måneders prøveperiode og 1000 kr i rabatt per bil om dere inngår års- og halvårsabonnement, og bestiller 4 biler eller mer. Ikke fornøyd? Lever bilen tilbake etter to måneder og betal kun for prøveperioden.

Se biler

Enkel administrasjon

Alle bilkostnader inkludert på en månedlig faktura. Gjennom digitale nøkler og Bedriftsportalen, kan du enkelt administrere ansattes tilgang til bilflåten.

Liten finansiell risiko

Slipp økonomiske overraskelser. Alle kostnader er inkludert i månedsprisen. Bind deg ikke til lange avtaler; velg mellom måneds-, halvårs- eller årsabonnement.

Effektiv flåteutnyttelse

Øk eller reduser bilparken når du ønsker. Bedre utnyttelsesgraden ved å la ansatte dele bilen med digitale nøkler. Bytt til en dyrere eller rimeligere bil etter behov.

Effektiv flåteutnyttelse

Ansatte kommer og går – omsetning stiger og synker. Så hvorfor binde seg til en fast bilflåte? I Bedriftsportalen henter du ut en ny bil ved behov – og levere den like raskt tilbake. Med digitale bilnøkler administrerer du enkelt tilgangen på tvers av avdelingene. Med dette verktøyet har du full kontroll på bruken og kostnadene i en enkel portal.

Aleksander fra Aruba forteller om sin opplevelse med Fleks Bedrift

– Vi er tre IT-bedrifter som nylig la ut på et roadshow for å fortelle mer om løsningene våre, og da hadde vi behov for en bil. Men siden dette er et tidsbegrenset prosjekt var vi ikke interessert i å gå inn i en flerårig leasingavtale eller kjøpe en helt egen bil til dette. Vi var derfor på jakt etter noen som hadde en fleksibel løsning for dette, og fikk tips om bilabonnement fra Fleks, sier Aleksander Johannessen.

Enkel administrasjon

Med bedriftsabonnement hos fleks har du full oversikt over kosntadene. Her er nemlig alt av nødvendigheter rundt bilhold inkludert, på én månedlig faktura fra oss. Vi tar oss også av service og veihjelp, dekk og dekkhotel og forsikringssaker, og best av alt - uten ekstra kostnader. Det betyr at dere kan senke skuldrene, og la oss ta oss av bilholdet.

Flekse
Eie
Lease
Digital nøkkel i app
Forsikring
Dekk og dekkhotell
Service og veihjelp
Fleksibel kilometerpakke
Fleksibelt bilbytte
Fleksibel bindingstid
God utstyrspakke
Kilometer Rollover
Bedriftsportal

Liten finansiell risiko

Med bedriftsabonnement hos fleks binder du deg ikke til lange og firkantede avtaler. Du kan velge mellom måneds-, halvårs- eller årsabonnement. Underveis kan du bytte til rimeligere eller dyrere biler eller justere inkluderte kilometer underveis. Helt uten kostnad. Det er mye penger å spare ved å la bilparken tilpasse seg bedriften, heller enn omvendt.

Sånn fungerer det

Ta kontakt for å opprette en bedriftsavtale

Vi har biler som passer for de fleste. Alle har høyt utstyrsnivå, og er nyere enn 3 år.

Velg abonnement

Velg abonnementet som passer for bedriften. Lange avtaler gir lavere månedspris.

Hent enkelt ut bilen

Bilen kan hentes i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi tilbyr også hjemlevering i Oslo og omegn.

Fleks så lenge du vil

Bytt bil etter behov, oppgrader eller avslutt abonnementet kostnadsfritt i Bedriftsportale

Her finner du svar på alt du lurer på om Fleks Bedrift

Våre bedriftsmedlemmer

Circle K Logo
Apotek 1 logo
Fremtind