Ha bil ett år av gangen til en fast månedspris

  • Service, forsikring og dekkskift er inkludert.
  • Årsavtale som kan forlenges.
  • Bil uten billån.

Ikke en bildelingsgreie

Fleks-bilen er som din egen, akkurat som om du hadde kjøpt eller leaset den. Du trenger ikke dele den med andre og du har ansvar for å ta like godt vare på den som den var din egen.

En fast månedspris

Du betaler en fast månedspris, og får alt på en regning. Inkludert i prisen får du service, dekkskift, dekkhotell og forsikring.

Valgfritt forskudd

Vil du betale inn et større beløp i starten av avtalen, og på den måten få en lavere månedsutgift gjennom året kan du betale et forskudd. Det er helt valgfritt.

Utforsk vårt utvalg av bilmodeller

Se alle biler

Sånn fungerer det

Velg en bil

Vi har over 30 bilmodeller i ulike størrelser og prisklasser, inkludert både hybrid- og elbiler. Våre biler er under 4 år gamle, slik at du kan velge blant moderne alternativer som passer dine behov.

Bygg din avtale

Du kan velge hvor lenge du vil ha bilen, hvor langt du skal kjøre, en forsikring som passer deg og mye annet når du bestiller bilen din. Da velger du også når du skal hente bilen.

Hent bilen

Hent bilen på utleveringssted i Oslo, Trondheim, Stavanger eller Bergen på datoen du har valgt. Bilen låser du enkelt opp med vår app.

Dette sier våre kunder

Small campaign image

Har du allerede bil?

Vi kjøper gjerne bilen din om du oppretter et årsabonnement hos oss. Vi lover en sømløs prosess fra start til pengene står på kontoen din.

Ta kontakt her

Leie ut Fleks-bilen din?

Tjen penger på Fleks-bilen din ved å leie ut gjennom Getaround (tidligere Nabobil). Info om hvordan og ca hvor mye du kan tjene finner du her.

Bestill nå for 99kr/mnd
5 tips: Slik forbereder du deg og bilen din for vinteren

Her finner du svar på alt du lurer på om Fleks