7 gode grunner til å la din neste bil komme fra Fleks

Ta grep i dyrtiden – velg en bil med økonomisk forutsigbarhet

Å ha bil fra Fleks er akkurat som å lease eller eie bil – bare uten alle ulempene. Du slipper blant annet å bekymre deg for økte rentekostnader, en mangeårig avtale du ikke kommer ut av eller dyre serviceregninger.

1. Buffer mot rentehevinger

Du har sikkert merket de økte rentekostnadene og at både boliglån og billån har blitt dyrere. Og det er fortsatt usikkert hvor dyrt det vil bli i tiden som kommer.

Om du ikke har billån, har du kanskje opplevd at leasingkontrakten har blitt dyrere som en konsekvens av renteøkningene, uten at du kommer deg ut av avtalen.

Det slipper du med Fleks. Fleks er selvsagt ikke upåvirket av rentehevinger, men om de øker prisen på grunn av dette har du i henhold til vilkårene mulighet til å si opp avtalen – uten bruddgebyr. En ekstra liten sikkerhet der, med andre ord.

2. Hent bilen med app

Vi tror på selvbetjening, og at tjenester skal være så forståelige at du ikke trenger å snakke med noen. Derfor henter du bilen når det passer deg på datoen du har valgt, og låser den opp med vår brukervennlige app.

3. Ingen lange avtaler

Ta ett år av gangen. Den lengste avtalen du kan velge er på ett år. Vil du ha bilen lenger er det helt i orden. Dette gjør det enkelt å ta en ny vurdering på om bilen fortsatt passer deg når året har gått, alt etter behov og økonomi.

4. Betal en fast sum hver måned

Du betaler en fast månedspris. Denne blir trukket fra kortet du har registrert en gang i måneden.

Når du har bil fra oss kan du kjøre bekymringsfritt og økonomisk forutsigbart. Serviceutgifter, forsikring, dekkskift og dekkhotell og en raus kilometergrense er inkludert i den faste månedsprisen.

5. Som din egen bil

Den tiden du har bilen bruker du den på samme måte som om det var din egen. Du må ikke dele den med fremmede, den er tilgjengelig for deg hele tiden og du må ikke parkere den et bestemt sted. Og har du behov for beboerparkering, har vi en løsning for det!

6. Føler du for å kjøre en annen bil noen måneder?

Fleksibilitet - om du vil. Eller kanskje du trenger en pause i avtalen? Våre avtaler kan tilpasses så du får den friheten du ønsker. Men dette er helt valgfritt.

7. Har du en bil du trenger å bli kvitt?

Vi selger din bil for degVi tar jobben, slik at du kan oppgradere til en bil som passer til dine nåværende behov. Klikk her for å lese mer.