bec04559de44a1002318552fb5c4e6119aab34df-7377x3021

Start året med bil uten økonomiske bekymringer

Her kommer en liste over alt du får inkludert i prisen når du velger bil fra Fleks.

Forsikring

Bilen er allerede forsikret av oss, og forsikringen er inkludert i månedsprisen din. Ønsker du noe annet enn standardforsikring kan du enkelt oppgradere dette. Det kan du også gjøre underveis i avtalen din, om behovet ditt skulle endre seg. Du slipper med andre ord å forholde deg til forsikringsselskap og forhandle på forsikringsavtaler. Vi fikser!

Service og verksted

Ingenting er kjedeligere enn å få en dyr verkstedregning i fanget når det absolutt ikke passer. Hos oss er service inkludert i månedsprisen. Skulle noe skje er det bare å kontakte oss, så ordner vi en servicetime for deg. Vi husker også på når det er tid for service på bilen, og kaller deg inn. Alt dette er selvsagt inkludert i prisen.

3 tips til bybiler

Fiat_500_icon (1)

Fiat 500e HB Icon

Populær bil som tar deg enkelt rundt i byen, og som er enkel å parkere.

Honda_e-concept

Honda e

Kul bil med retrolook som er et godt valg for deg som bruker bilen mest til kortere turer.

opel

Opel Corsa-e

Kompakt bil fra et merke alle kjenner. Et godt valg for deg som er på jakt etter bybil.

Dekkskift og dekkhotell

Vi samarbeider med DekkTeam, og når det er tid for dekkskift får du en melding fra oss med informasjon om hvordan du bestiller time. Du velger en tid som passer deg, og når tiden er inne møter du opp. Dekkene ligger allerede på plass, og dekkene som blir byttet oppbevarer vi for deg.

Service og verksted

Ingenting er kjedeligere enn å få en dyr verkstedregning i fanget når det absolutt ikke passer. Hos oss er service inkludert i månedsprisen. Skulle noe skje er det bare å kontakte oss, så ordner vi en servicetime for deg. Vi husker også på når det er tid for service på bilen, og kaller deg inn. Alt dette er selvsagt inkludert i prisen.

1000 km/mnd

Du kan kjøre inntil 1000 km/mnd med vår standardpakke. Skulle du ha behov for mer kan du oppgradere til 1500 km/mnd om du ønsker det. Du kan også kjøpe kilometerpakker underveis, om det er perioder du skulle kjøre mer. Og skulle du kjøre mindre en måned får du selvsagt med deg kilometerne du ikke har brukt videre.

Vi får av og til spørsmål om hvorfor vi har satt 1000 km/mnd som grense, og det er rett og slett fordi det er det vi ser avstanden en stor andel av kundene våre kjører i dag. Så er det selvsagt noen der ute som kjører veldig mye mer og som vi ikke passer for. Og det er helt i orden!

3 tips til familiebiler

tesla_model_y-77a83b67c9e51d1713261b616f02dfb6

Tesla Model Y

En svært populær bil de siste årene. Har plass til alt du trenger, og tar deg langt avgårde.

Mercedes-Benz_EQB_trans3

Mercedes EQB

Perfekt familiebil med hele syv seter, så du får plass til å frakte både mange og mye.

kia-ev6-6fc4382bfb5d46c61d57de918bd96398

Kia EV6

Svært god rekkevidde, god plass og alt du trenger til det daglige familielivet og langturer.

Er det ikke veldig dyrt da?

Vi får mange spørsmål om hvordan Fleks kommer ut sammenlignet med leasing og det å kjøpe bil. Om vi kan konkurrere i pris.

Svaret på det er, at ja - bilene våre er konkurransedyktige i pris når du sammenligner dem med tilsvarende alternativer som du kan kjøpe eller lease. Da har vi regnet inn alle faste kostnader, men også alt av avgifter og hvor mye verditap du må regne med. For når du kjøper en bil må du huske at biler med få unntak taper seg i verdi frem til et fremtidig salg. Det er en kostnad du må ta med i beregningen når du skal finne ut hva som lønner seg for akkurat deg.

Men dette kommer helt an på hvilken bil du sammenligner med og hvem som spør.

Sammenligner du en Fleks-bil med det å kjøpe en eldre bil til et par titusener hvor du stort sett gjør alle reparasjoner selv vil det naturligvis være dyrere med en bil fra Fleks.

Det blir litt som å sammenligne epler og pærer, og ikke epler og epler.

To av våre største konkurransefortrinn er det også vanskelig å sette en pris på: Fleksibilitet og sømløshet.

Hvor mye det er verdt å slippe og betale ned et billån i mange år med uforutsigbar rente er helt individuelt og kommer an på hvem du spør. På samme måte som det er svært varierende hvor mye det er verdt for folk å slippe og binde seg opp til en bil over mange år - uten å vite hvordan fremtiden ser ut.

For noen kan det være svært mye verdt å slippe jakt på forsikringer, huske på dekkskift og ordne med service og vedlikehold for noen, mens andre kan synes det er helt uproblematisk å drive med.

Noen er heller ikke redde for å sitte igjen med mange hundretusener mindre etter få år, fordi bilmodellen de har kjøpt har blitt satt ned masse i pris eller fordi bilen er teknisk utdatert - mens andre helst vil slippe den bekymringen.

Hos Fleks slipper du å tenke på alt dette. Hvis det er riktig for deg.

Finn din neste bil